Månadsarkiv maj, 2015
IRM-podd avsnitt 31 - mörkläggningen av järnrörsskandalen

IRM-podd avsnitt 31 – mörkläggningen av järnrörsskandalen

I november 2012 slog den så kallade järnrörsskandalen ner som en bomb i svensk press. Många frågor har dock lämnats obesvarade. Vem bearbetade materialet? Hur hamnade Kent Ekeroths film i Expressens händer? Vilka kände till filmen innan avslöjandet? Den här veckan låter vi avhopparen Daniel Assai avtäcka historien om järnrörsskandalen inifrån toppskiktet av Sverigedemokraterna. Han kan vittna om en smutsig mörkläggning med flera toppolitiker som ogenerat och under flera års tid har ljugit det svenska folket rakt upp i ansiktet….
IRM-podd avsnitt 30 - avhopparen talar ut

IRM-podd avsnitt 30 – avhopparen talar ut

Daniel Assai är avhopparen från Sverigrdemokraterna som tidigare jobbade som kanslichef för partiet. I yrket ingick bland annat att mörklägga skandaler. 2012 fick Assai nog och hoppade av partiet, som han idag kallar för en rasistisk sekt. I IRM-podcast berättar han sin historia inifrån det absoluta toppskiktet av Sverigedemokraterna.  Avsnittet går som vanligt att ladda ner från Soundcloud, vår itunes och Podomatic.  

IRM podd avsnitt 29 – Alla är ideologiskt avvikande

Nu sätter vi äntligen ordentligt tänderna i uteslutningarna av Gustaf Kasselstrand och William Erik Viking Hahne. Grunderna för SDU-topparnas avlägsnande kan inte beskrivas på annat sätt än skrattretande. I samband med detta får vi också anledning att titta närmare på Sverigedemokraternas första principprogram från 1989. Trots ihärdigt arbete med att distansera sig från partiets nazistiska och rasideologiska rötter är likheterna med det nuvarande programmet slående. Utom på en, något överraskande, punkt. Välkomna att lyssna på avsnitt 29 av IRM-podcast. Avsnittet…