SD:s partiplattform på nätet, Avpixlat, publicerade igår ett inlägg som fick till och med oss att häpna. Inlägget är ett solklart fall av hets mot folkgrupp då den fullkomligt dryper av rasism och hat mot muslimer. Under rubriken ”Förlåt Sverige, förlåt världen!” påstår man att muslimer har ödeläggelse inprogrammerat i sitt DNA:

Läste någonstans om B.I.D, befriend-infiltrate-destroy som en taktik som är inprogrammerad i muslimskt DNA, och det stämmer så väl.

 

[…]

 

Folk behöver förstå att islam är extremt aggressiv i sin grund och sin propaganda maskin, därav muslimska män kan bli så radikala. Några exempel på män som varit aggressiva, dömts och efter sin fängelsevistelse kommit ut som muslimer är Cassius Clay (numera Muhammad Ali – boxaren) och Mike Tyson. Det är några få exempel av hur islam bli så naturligt för negatvia och rent av våldsinriktade mekanismer i människan.

 

Islam är den ultimata födan för testesteronet. Det hela utmynnar i en slags testersteronhype utand dess like. Vilddjurs-effekt, som vanliga människor och speciellt civiliserade män har svårt att förstå

 

[…]

 

Sverige ändrades snabbt och radikalt, Staten skiljde sig från kyrkan och de observerande muslimska krafterna såg sitt kall, sin dörr att komma in. Sverige är det perfekta landet för att ha som bas i övertagandet av Väst.

 

[…]

 

Perfekt för den konflikterande muslimska kraften att bara köra över. Det är väldigt tydligt. Inget nämnvärt motstånd.

 

[…]

 

Smygislamisering är som när Hitlerrörelsen tog sig in i varje tyskt vardagsrum med propaganda etc, så att om man skulle via en tidsmaskin, färdas till ett vanligt tyskt hem på Hitlertiden och berätta hur illa det är och visa facit i hand, skulle dem slänga ut en, rapportera en och säga att man är förrädare, att man är ”nazismofob”. Skulle vi bry oss? Skulle vi lyssna? Nej. Eftersom vi vet.

 

[…]

 

OM VI BARA, ja vi som har bevittnat eller är släkt med någon som bevittnat islams sanna ansikte, hade ställt oss upp, och talat ut, sagt ifrån i en gemensam stark och hög röst, visat svensken vad som händer, så hade kanske skandinaven Breivik fortsatt satsa på aktier, kanske varit lyckligt gift med några barn nu

 

[…]

 

Just nu är de känslor jag sitter med; Förlåt Sverige, Skandinavien, Europa. Vi mördade er alla. PANG PANG! Av tystnadens kulor mördade vi er. Vi misslyckades att informera er.

 

Era majestätiskt vackra marker och vatten har blivit infekterade av vårt förräderi. Ett vatten vi låter er dagigen dricka å blindo.

 

Det är inte islams fel. Dem är som dem är, det är vårt fel, som känner till hur vassa deras klor är, vi har sett och hört det i generationer, ärrade eller dödade av dem i generationer. Vi landade här i väst och ha hållit tyst om det.

 

Ni, västerlänningar är i dagsläget som små söta lamm, och islam är den hungriga ulven som är på hinderslös väg att ta för sig av er och vi ser och känner till hela scenen från Intro till The End, men vi väljer att just se på.

Om denna text inte faller under lagen om hets mot folkgrupp så är det under all kritik. Det tycks vara så att Avpixlat släppt alla spärrar för att numera föra en öppet rasistisk kamp mot Sveriges muslimer – alternativt att man tappat det lilla förstånd som fans kvar på redaktionen.  Frågan vi ställer oss nu är hur många rasistiska inlägg det krävs från Avpixlat innan SD tar avstånd från bloggen. Hur mycket rasism tål Sverigedemokraterna?

 

*******************************************Bonusmaterial******************************************

Man kan ju tro att inlägget genererar kritik och avståndstagande från den solklara rasism som texten innehåller. Men vi pratar om Avpixlats läsare så reaktionen är förstås den motsatta. Här hyllas texten och av de tvåhundra kommentarerna som vi läste igår kväll var endast en kritisk. Under morgonen tillkom dock en läsare som kritiserade rasismen i inlägget. Inte helt otippat så censurerades personens kritik utan pardon samtidigt som man låter rasistiska och våldsförhärligande kommentarer ligga kvar:

1234567

Vi hoppas att SÄPO har god koll på det här kommentarsfältet då tanken att nästa Breivik kan finnas bland kommentatorerna inte känns helt långsökt.