Granskning

SD-politiker fortsätter håna Schyman – eftersom Schyman blivit dumpad raggar hon toyboys bland de ensamkommande

Written by Henrik Johansson

I flera dagar har IRM kunnat rapportera om hur SD-politiker hånat Rossana Dinamarca och Gudrun Schyman efter att de deltagit på den fredliga demonstration för ensamkommande på Medborgarplatsen. Hittills har vi funnit inte mindre än sex SD-politiker som deltagit i de sexualiserade hånandet av de kvinnliga politikerna. Nu kan IRM presentera ytterligare två SD-politiker som attackerar Schyman när det påstås att hon letar ”toyboys” bland de ensamkommande. 

Det är SD-politikern Thomas Karlsson, ledamot i Hjos kommunfullmäktige, som på sin Facebooksida publicerat följande status och där de efterföljande kommentarerna från hon och andra gör det tydligt vad som avses:

När vi når Karlsson för en kommentar blir samtalet kortvarigt:

Hej jag skulle vilja ställa några frågor kring den bild på Gudrun Schyman och de kommentarer du skrivit till den?

-Jag har inte lust att prata om det.

Men bara minuter efter vårt samtal försvinner statusen från Karlssons FB-sida, men han behöver inte ”oroa sig” för att information försvunnit. Vi har fortfarande fliken öppen och allt finns sparat:

Även Karlsson partikollega från Skövde, Morgan Johansson, ger sig in i diskussionen och påstår att Schyman söker en ”toyboy”:

IRM har inte kunnat nå Johansson för en kommentar, men vi kan väl konstatera att SD-politikernas åsikter går helt i linje med den övriga ”svärjevänliga” rörelsen. Det pratas fint om hur kvinnor ska skyddas till varje pris och hur förjävligt det är när invandrare kallar dem för horor osv… Alltså om inte kvinnorna råkar vara politiska motståndare såklart, då är det fritt fram att skriva vad fan som helst….

Vi har även en liten fråga till de medier som följer oss. Man brukar säga att en gång är ingen gång, två gånger gånger är en vana. Men vad är då åtta gånger, och när tänker ni ställa SD:s ledning till svars för deras politikers agerande? 


Stöd gärna vår granskning av SD och vårt kampanjmaskineri!

Bank-giro: 478-2470 (Swedbank)
Swish: 123 421 27 59

Eller bli månadsgivare på: Patreon.com/irm


Stötta vår verksamhet
  • 880
    Delningar