Sverigedemokraterna i Älmhult skulle kunna få en helt egen blogg tillägnade sig. Deras företrädare Annika “En neger är en neger” Rydh är inte den som skräder orden. Hon har bland annat förundrats över att klagomål på undermåliga flyktingboenden har framkommit och kallat flyktingar för “kravmaskiner“.

Vi tycker inte att Annika är särskilt trevlig.

Inte blir vårt intryck mycket bättre i ett inlägg där hon hänvisar till en text skriven av Elina Gustafsson, SSU. Elina har i sin text skrivit att hen anser det vara fel att utvisa män dömda till våldtäkt, då det bara är ett sätt att sopa problemet under mattan. Annika kallar resonemanget för “samhällsfarligt” och ifrågasätter bland annat:

Hur kan du ställa dig på den sidan som vill att de ska ha möjligheten att våldta någon annan i det här landet, igen, efter avtjänat straff?”

och

“Ska kvinnorna i Sverige offra sin säkerhet för alla miljarders medsystrar skull varje gång en utländsk medborgare våldtar någon i det här landet?

Annika tycker alltså att så länge våldtäkterna sker i ett annat land så är de inget problem. Dessutom så är det helt okej att utvisa dem för våra “medsystrar” ska vi inte bry oss om. Vi vill inte ens tänka på hur det ser ut under Annikas mattor, för helt uppenbart har hon en förkärlek för att sopa saker under dem.