Dumheter

Ännu ett barn uthängt på Avpixlat – hotas i vanlig ordning med våldtäkt

Gång på gång har vi sett hur Avpixlat hängt ut barn som man ansett varit taskiga mot Sverigedemokraterna. Gång på gång har vi sett hur barnen blivit hotade eller förnedrade av Avpixlat och SD:s väljare. Motivet upprepar sig, någon är taskig mot SD och Avpixlat hämnas

Senast ut är en 17-årig tjej från mellansverige som skrivit följande kommentar om Jimmie Åkesson på twitter:

”Jimmie Åkesson du hade nog gjort bättre nytta i din mammas mun, på ett lakan eller i en kondom”

Avpixlat kontrar:

Twitter är ett sektliknande tillhåll för diverse obskyra vänstermänniskor, där de dagligen ogenerat spyr ut sitt hat gentemot oliktänkande. En av dessa går under användarnamnet ****** och producerade ikväll ovanstående synnerligen intelligenta tillskott till den allmänna debatten i en tweet till SD-ledaren Jimmie Åkesson. Det är vänsterlogik i all sin prakt – hatiskt, osammanhängande och osmakligt på samma gång.

Tjejens kommentar kan såklart anses som osmaklig av många och är självfallet inget vi på IRM står bakom, men är det verkligen skäl till att hänga ut ett random barn? Nej självklart inte! Reaktionerna från Avpixlat och SD:s nätpöbel var omedelbara:

”du förtjänar att bli gruppvåldtagen och sedan lämnad för att förblöda”

Tjejen berättar för IRM att hon varit i kontakt med Avpixlat via mejl(vilket vi också tagit del av). Där påpekar hon för Avpixlat att hon endast är 17 år och att hon fått kommentarer som ”Jag hoppas att du blir sönderknullad av 6 muslimer”. Avpixlat svarar då att man ”trodde” att hon var 19 år, men istället för att ta bort blogginlägget så publicerar man en uppdatering där man påstår sig ta avstånd från hot.

Vi frågar tjejen om hon har ett politiskt engagemang i någon vänstergruppering som Avpixlat gång på gång påstår. Hon berättar då att hon inte har någon speciell tillhörighet då hon inte än bestämt sig var hon står politiskt, men att hon ogillar SD.

Som vi påpekat är det inte ovanligt att Avpixlat ger sig på barn och unga tjejer i sin jakt på att utkräva hämnd för Sverigedemokraterna. Vi ser heller inget slut på deras vidriga tilltag mot barn och privatpersoner. Avpixlat har tidigare gått så lång att man försökte hota och utpressa Sundsvalls tidning(ST) genom att få sina läsare att spionera på människor som arbetade på ST. Den information som Avpixlats läsare fick fram om journalisterna och deras familjer skulle publiceras om ST inte gick med på Avpixlats diverse krav.

Med tanke på att valrörelsen närmar sig med stormsteg känns det inte helt osannolikt att SD:s blodhund på nätet kommer bli allt mer aggressiv och hotfull i sin retorik mot meningsmotståndare…

 


Stötta vår verksamhet
  • 448
    Delningar