Dumheter

Är riksdagsledamoten rädd för invandrare?

thoralf alfsson
Written by Niclas Jonasson

Thoralf Alfsson (SD) (bild: Riksdagen)

Thoralf Alfsson, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna, har varit på stadsfest i Kalmar. Han var dock inte riktigt nöjd med sitt besök – musiken var nämligen inte tillräckligt varierad (till skillnad från jazzfestivalen han var på dagen efter). Dessutom var det ”massor av berusade ungdomar” och alldeles för få poliser. Men Alfsson ville också peka på ännu ett problem.

”Det var en ganska obehaglig promenad, inte minst med tanke på alla invandrargäng som drog omkring.”

Frågan vi ställer oss är varför det var extra obehagligt med ”invandrargäng”? Kan det, och lägg väl märke till att detta enbart är en spekulation, vara så att Thoralf Alfsson är rädd för invandrare?

Alfsson har ju varit tydlig med att Sverigedemokraterna inte hatar utlänningar, därför kommer vi med lite förslag på vad det var för ”hotfullt” över dessa invandrargäng.

Kan det vara så att det var fullt med ”hucklekvinnor” eller måhända att personerna i invandrargängen var somalier och därför både terrorister och missbrukare av drogen khat? Fast å andra sidan kan det ju vara så att dessa människor ligger bakom att skolavslutningarna i kyrkan ska ”förbjudas” eller så att de tror på den globala uppvärmningen. Eller så kanske det är så att de är anställda på Blogg.se.

Alla alternativen är fullgoda och fullt så hotfulla. Men Alfsson, glöm inte bort – de är lika rädda för dig som du är för dem.


Stötta vår verksamhet