Dumheter

Avpixlat gör bort sig igen – använder nättroll som källa

Den rasistiska bloggen Avpixlat har än en gång slarvat med källkritiken när man skrivit blogginlägg och precis som många gånger förr försvinner den felaktiga texten utan dementi. Denna gång har man använt en kommentator som utgivit sig för att vara Miljöpartist. Pinsamt värre blev det dock när kommentatorn i fråga enbart var ett skämt startat på Flashback, i syfte att svartmåla miljöpartiet:

FLashback

 

Avpixlats läsare går såklart igång på alla cylindrar utan att ens reflektera över att en kommentator på Avpixlat inte är den mest tillförlitliga källan i världen:

Komment

Två frågor ställer vi oss efter att än en gång ha sett prov på Avpixlats bristande seriositet: Hur många gånger kommer vi att se ”troll” berätta om den där Alicia som är miljöpartist och minsann vill öppna gränserna för ”onda” somalier? Den andra frågan är hur SD fortfarande kan stödja denna rasistiska och oseriösa blogg. Och det är en fråga vi kommer fortsätta ställa tills vi antingen får ett svar eller SD gör det enda rätta – och tar avstånd från bloggen.

 

 


Stötta vår verksamhet