Dumheter

Avpixlat försöker blir HBTQ-vänliga – fotsoldaterna spårar fullständigt

I samband med West Pride anordnades nyligen en utbildning om bemötande och HBTQ-frågor för alla taxichaufförer som kör för färdtjänst i Göteborg. Utbildningen var obligatorisk och under en av utbildningspassen blev stämningen så pass hotfull att flera förare blev avvisade ut ur lokalen. Eftersom HBTQ-personers rättigheter är något som ligger SD och Avpixlat varmt om hjärtat kastar de sig över tangentbordet för att kunna vifta med sitt glänsande och skinande hjältesvärd för att i äkta pink wash-anda hävda att HBTQ-personers säkerhet är hotade av ”muslimer” eller ”invandrare”. Likabehandling! Respekt! frustar Avpixlatredaktionen om. De skriver också:

”Finns det någon insatt Göteborgare eller kanske anställd inom taxibolagen som kan berätta mer om dessa chaufförer, och var de kommer ifrån?

Trots Emil Åkerös kommentar om s k bögknackning, vilket åsyftar 1990-talets nazistframfart, misstänker vi att det handlar om en helt annan kategori personer.”

Men pinsamt nog verkar Avpixlat glömt att skicka ut ett massmejl till sina kommentatorsfältsherrar om deras pink wash-praxis. För istället för att låtsas att de diggar homorätt och feminism, ni vet, för den goda retorikens och kampen mot invandrings skull, så får Avpixlats läsare panik. Rejält med panik.

Åh så förvånande, så hatar Avpixlats kommentatorsfält HBTQ-personer mer än invandrare. Istället för att enas med homopersoner för att gemensamt kunna sprida skräckpropaganda om muslimer så väljer nämligen kommentatorsfältet att enas med ”sympatisera med invandrare” i frågan.

För er, varsågoda, Avpixlats misslyckade pink wash-försök i exklusivt urval:

 

 

 

 

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 12
    Delningar