Granskning

Avpixlatskribent gillar kommentar om att hänga IRM-redaktionen på ett torg

Roger Sahlström, en av skribenterna på den rasistiska bloggen Avpixlat har sedan vårt avslöjande om att flera SD-politiker förordat ett samarbete med Sverige våldsammaste nazister varit riktigt irriterad på IRM-redaktionen. I ett inlägg ville Sahlström spärra in oss och när en kamrat till honom skriver att vi ska hängas på torgen så ger Sahlström kommentaren tummen upp.

Allt började alltså med vår granskning över vilka SD-politiker som stöttat Ingrid Carlqvist när hon öppet deklarerade att hon kunde tänka sig att jobba ihop med Nordiska Motståndsrörelsen. En av personerna som gjorde tummen upp på Carlqvist kommentar var just Sahlström. Något som gjorde Sahlström rasande att vi uppmärksammade:

dgdhgdfhhdh

Sahlström har under helgen och måndagen fortsatt publicera inlägg om oss till sina följares stora förtjusning. En följare, Mats, skriver till Sahlström att han kan låta oss hålla på då vi en dag ändå kommer hängas. En kommentar som Sahlström ger tummen upp.

dgdfgfdhsfdhdfh

Vi kan bara än en gång konstatera att rörelsen kring Sverigedemokraterna blir allt radikalare i sin retorik för var dag som går.


Stötta vår verksamhet
  • 1K
    Delningar