Granskning

Björn Söder frågar sig om det inte är dags att starta världskrig mot muslimer

I flera tidigare inlägg har vi granskat Björn Söders gamla blogginlägg som idag raderats av upphovsmannen, men som internet inte glömt. Genom webarchive har de flesta inlägg sparats och kan än en gång lyftas fram i ljuset. I ett inlägg, som handlar om Geert Wilders film ”Fitna”, frågar sig Sveriges andre vice talman om det inte är dags att resa sig mot muslimer på samma sätt som vi gjorde med nazisterna:

Hur länge skall västvärlden acceptera att muslimerna sätter dagordningen i våra egna länder och genom hot om terror inskränker våra demokratiska rättigheter och västerländska ideal? Är det dags för västvärlden att åter resa sig på samma sätt som vi gjorde mot nazismen och kommunismen?

Vår frihet måste försvaras!

Uppdatering och förtydligande:

Västvärlden reste sig mot nazismen genom att bland annat gå ut i andra världskriget.

Anledningen till att vår andre vice talman frågade sig om det inte var dags att resa sig mot muslimer, på samma sätt som med nazismen, var att det kommit ett hot mot Liveleak som haft Wilders film på sina servrar.

För att sätta Söders reaktion i någon slags kontext så kan vi berätta att omkring 55 – 60 miljoner människor dog under andra världskriget.

10376847_10204929393826208_8488460353244777601_n


Stötta vår verksamhet
  • 945
    Delningar