Okategoriserade

Bråk inom SD, någon som blir förvånad?

Den konflikt som blossat upp i SD-syd är absolut inget unikt utan snarare vardagsmat i det parti som säger sig vilja ena det Svenska folket kring nationen.

Bara för att ge er en inblick i hur ofta det det kivas inom SD, så tänkte vi rada upp ett gäng konflikter. Till exempel den konflikt som handlar om hur Runar Filper valfuskat genom att köpa röster. Eller den konflikt som ledde fram till Lennart Calströms uteslutning. Carlström från Härnösand vart utesluten efter detta uttalande i media.

”– Jag svarade att en moské bara är en byggnad och inget annat. Vad som händer inne i byggnaden behöver vi inte orda om. Är det brottsligt då är det polisiärt.”

Något som fick Björn ”brumbjörn” Söder att ryta ifrån.

”– De som inte kan stå för vår värdegrund och rätta sig efter demokratiskt fattade beslut vill vi inte ha med.”

Mer läsning har ni här, här här, här, här och här. Nu hade vi kunnat fortsatt i all oändlighet men vi känner att det inte behövs.

Nu kanske inte alla konflikter slutar med handgemäng och läckta revisionsrapporter som hos SD-syd, eller uteslutningar för att man uttalat sig positivt om invandrar och inte pratat illa om en moské som i Carlströms fall.

Man kan dock fundera på hur ett parti som internt slåss, baktalar, kuppar och bråkar såpass mycket som SD gör, ska lyckas ena 9 miljoner Svenskar under en flagg?


Stötta vår verksamhet

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.