Granskning

Dispatch International: Turkar utför folkmord på tyska män för evolutionens skull


Knappt har vi hunnit publicera vårt förra granskande inlägg om Dispatch International innan en uppmärksam läsare tipsar om en annan text publicerad av tidningen. Den här texten handlar om att turkar dödar tyskar i syfte att rensa ut alla tyskar och ta över landet. Jupp, ni läste rätt.

Allteftersom dödandet av tyska män blir vardagshändelser kommer medierna att sluta rapportera om det. Ungefär som med trafikolyckor, bara de mest spektakulära uppmärksammas. Tyskland kommer att vänja sig vid att tas över av utlänningar och kommer att uppmanas att inte skaffa fler söner. Döttrarna kommer åtminstone att överleva.

Enligt tidningen ska detta vara nån typ av evolution som sker just nu. Man grundar sin text på en tysk författare vid namn Akif Pirinçci, vars ursprungstext av många anses vara rasistisk. Det är kanske inte så konstigt, med tanke på hur han resonerar:

Enligt Akif Pirinçci har ingen – inte ens en miljardär med Ryan Goslings utseende – så stort självförtroende som en turk eller en arab. Med andra ord finns det ingen ekonomisk eller sociologisk förklaring för det slags turkisk-arabiska blodtörst som nu manifesterar sig över hela Tyskland.

Vi vill än en gång påminna om att det här är en tidning som ett riksdagsparti tycker är läsvärd, och som många företrädare också hyllar och återkommande har rekommenderat. Vi blir förstås lite nyfikna på hur Ingrid Carlqvist försvarar en artikel som denna, som inte ens den mest naiva borde kunna ursäkta. Rasismen är så otroligt uppenbar. Det råder heller inga tveksamheter rörande vad tidningen känner gentemot muslimer. Just det, muslimer – inte islam. För där SD ofta är noga med att påpeka att det är religionen de kritiserar, där går Dispatch International ”all in” och angriper Europas muslimer direkt:

Däremot är det evolutionärt förnuftigt att muslimer, som begår de flesta våldtäkterna i Europa, inte dödar kvinnor. Evolutionen kräver att kvinnor hålls vid liv – oavsett om de används för att producera avkomma eller inte.

Nej, det här är inte okej. Nej, ett riksdagsparti borde verkligen inte omhulda en tidning av den här karaktären. Vi hoppas verkligen att vi inte är ensamma om att inse det totalt olämpliga i att SD både har distribuerat den här tidningen, och fortsätter rekommendera den. Vi kan ärligt säga att vi aldrig läst en såpass sjuk text som denna, och då har vi läst väldigt mycket sjukt. Men att påstå att turkar (och tydligen också araber) mördar tyska män som nåt slags led i en styrd evolution..? Det slår alla rekord i vansinne. Frågan är om det räknas som hets mot folkgrupp?

Bonusmaterial:

Jimmie Åkesson om Dispatch international vid 02.30:

Foto: Victor Pressfeldt


Stötta vår verksamhet