Ni minns väl SD-politikern som för ett tag sedan ofredat en kvinna i simhallen? Efter sitt erkännande dömdes han till att betala 10 000 kronor i böter. Då menade han att han blev orättvist dömd och till Expo Idag sa han följande:

”Jag tycker att det blev snett alltihop. Jag tycker att jag är orättvist dömd. Det som hände var att jag simmade på badet. Hon och jag kom samtidigt in i kaklet. Jag är ju en sådan vänlig människa så jag klappade henne på bröstet. Hon hade väldigt stora bröst och det ser ju jag, så jag klappar en gång till på bröstet för att de är så stora”

…Wait, what? Och nu har han dessutom ändrat sig och menar att detta egentligen bara handlade om att han (hör och häpna) försökte rädda kvinnan från att drunkna.

”Nu, tio månader senare, vill mannen att strafföreläggandet undanröjs. Politikern skriver att han tagit på kvinnans bröst men att han gjort det eftersom hon höll på att drunkna.

[…]

– Kvinnan föreföll att hålla på att drunkna. Jag försökte då att stötta upp henne i bassängen och råkade olyckligtvis komma att vidröra hennes vänstra bröst”

Inte nog med att han faktiskt har dömts för att ha ofredat en kvinna. Nu vill han dessutom bli betraktad som hjälten som stoppade en drunkningsolycka. Kom igen!!! Det finns väl ingen som på allvar köper den här versionen som dyker upp (likt en lokalpolitiker i simbassängen) såhär en tid efter. Men det är verkligen underhållande med den här nivån i alla fall. Keep it up!