Granskning

Ekeroth använder högerextrema propagandabilder från terrordådet – ingen ska ha asyl

Just nu sprids mängder med propaganda inom extremhögern gällande terrordådet i Stockholm. Bland annat har vi sett hur Granskning Sverige ringt och krävt att diverse redaktioner ska sprida bilder på döda och lemlästade personer samtidigt som de hånfullt skrattar under samtalen. Att propagandan snart skulle få fäste hos Sverigedemokraterna var bara en tidsfråga och att det blev Kent Ekeroth som plockade upp bollen för att slopa asylrätten, ja det är nog ingen förvånad över.

Det är den här bilden från den högerextrema FB-sidan Politiskt inkorrekt som Ekeroth idag sprider:

Bilden ger sken av att en bunt kändisar vill stoppa utvisningar och sätter det i samband med terrordådet. Att PI med bilden vill göra gällande att det handlar om utvisningar av terrorister råder det inget tvivel om:

Att dessa kändisar och psykologer talar om asylrätten för ensamkommande flyktingbarn är såklart mindre relevant för de som vill plocka poäng på terrordådet och bygga en halmgubbe med terroristvurm. Men Ekeroth stannar inte där, i ett annat inlägg beskriver han sitt mål med propagandan:

Samtidigt som Ekeroth har fullt upp i att plocka så många poäng han kan på terrordådet så tycker han samtidigt att det är förjävligt att *trumvirvel* folk plockar poäng på terrordådet:


Stöd gärna vår granskning av SD och vår uppbyggnad av ett kampanjmaskineri!

Bank-giro: 478-2470 (Swedbank)
Swish: 123 421 27 59

 

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 1.8K
    Delningar