Dumheter

Ekeroth motionerar om bättre användning av ordningsvakter – peak ironi

Ni har nog haft svårt att missa Kent Ekeroths bravader de senaste dagarna. Det har suckats, det har offerkoftats, det har skapats memes. Men vad säger ni om att Kent själv ville göra ordningsvakters jobb lite lättare på politisk väg?

Kent Ekeroth har alltså tillsammans med Adam Marttinen från Sverigedemokraterna författat en motion som går ut på att ordningsvakter ska få bättre resurser för att klara av sitt arbete.

ke1

Tyvärr är situationen för polisen idag ansträngd. Dels på grund av en stor befolkningsökning genom massinvandringen,

[…] En av de grupper som idag i ökande grad får upprätthålla ordningen är ordningsvakterna. Deras befogenheter är dock av naturliga skäl relativt begränsade men där de kommit att utgöra ett viktigt komplement till polisen. Dock utnyttjas inteden resurs de är i tillräcklig grad som behövs med dagens läge. Följande förbättringar bör utredas

Kent Ekeroth.

Som under sin tid i riksdagen hamnat i bråk på krogen vid sex olika tillfällen.

Vill ge ordningsvakter bättre utrustning för att de bättre ska kunna motverka våld.

Nu tänker ni kanske ”haha, det här måste ändå vara veckans mest ironiska nyhet”. Det vore förklarligt, då den enklaste lösningen på ordningsvakternas ökade arbetsbörda vore att Kent Ekeroth bestämde sig för att stanna hemma istället.

Vi på IRM misstänker i själva verket att det är, i likhet med hur SDs framgångar är en avspegling av resten av världens galenskaper, en del av ett mycket större mönster. IRM kan idag avslöja ytterligare ett antal motioner som kommer att åskådliggöra vår indiciekedja.

Det här är så mycket större än Kentas napoleonkomplex och dåliga ölsinne. Lita inte på någon:

ke2  ke4

ke3

ke6

Glöm inte att stödja oss i vår kamp mot SD, smått eller stort spelar ingen roll. Vi ska tillsammans ta fighten i valrörelsen 2018!

Bankgiro: 478-2470 (Swedbank)
Swish: 123 421 27 59

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 1.9K
    Delningar