Okategoriserade

Ekeroth pekar ut kille som ensamkommande samma dag som Åkesson sagt att det inte ska upprepas

I onsdags gick Åkesson ut och kallade sina partikamraters hån av en 15-åring för ”olyckligt” och menade att Sverigedemokraterna skulle diskutera hur det hela inte ska upprepas(sjukt att det behövs). Nu kan IRM visa upp hur Ekeroth upprepade sig, redan samma dag, när han nu pekar ut en vuxen människa som ensamkommande. 

Det är i en intervju med Aftonbladet från 26 oktober som Åkesson säger att Sverigedemokraterna internt ska ta en diskussion om hur de fortsättningsvis inte ska håna barn för sitt utseende:

SD:s partiledare Jimmie Åkesson ger nu sin syn på sina partikamraters beteende.

– Det var olyckligt. Är man riksdagsledamot tycker inte jag att man ska vara så lättsinnig med vad man sprider. De som har gjort det har väl insett det, åtminstone Linus Bylund har väl pratat mer om det.

Varför var det olyckligt?

– Han var uppenbarligen i den ålder som det sas. Man bör inte sprida någonting om man inte vet vad det är man sprider. Dessutom, att en pojke har fått motta en del för det här, det är jättetråkigt.

Hur hanterar ni det här internt?

– Man pratar så klart om vad som gick fel och försöker hitta sätt så att det inte ska upprepas.

Samma dag som artikeln kommer ut så kan man på Kent Ekeroths FB-sida se följande delning:

dfgdfhfgjfgjhgkghkkg

Som ni kan se så pekas Ali ut som ”ensamkommande” och det påstås att 150 ensamkommande ska flytta in på Södermalm. Stämmer det? Nope, läser ni artikeln så visar det sig att Ali varken är barn eller ensamkommande:

Eftermiddagsmörkret har hunnit sänka sig när 22-årige Ali Al Refai kommer hem från sin praktikplats som diskare på en krog i jätteköpcentrumet Mall of Scandinavia. Sen en månad tillbaka bor han i en etta i Vintertullen tillsammans med sin storebror, 26-årige Alaa Al Refai, som kommer in med matkassar en stund senare.

Ali kom till Sverige tillsammans med sin bror för ett och ett halvt år sedan, alltså när han var 20 år gammal. Inte heller kan man i artikeln utläsa att 150 ensamkommande ska komma till Södermalm:

Alla de nya hyresgästerna som har flyttat in i Vintertullen är inte nöjda med sitt boende. Det finns bara ettor och tvåor i huset och flera familjer upplever att de är trångbodda. En familj med två vuxna och fyra barn delar till exempel på en etta på 67 kvadratmeter.

Så för att sammanfatta, samma dag som Åkesson säger att den här typen av lögn och hån av människors ålder ska inte ska få upprepas, så upprepar Ekeroth sig. Varför kanske ni frågar er? Jo för att i SD:s värld är det viktigt att peka ut och avhumanisera ensamkommande barn och ett effektivt sätt att göra så är att peka ut dem som vuxna män med skäggväxt.

Och avhumanisering leder till detta….

fgdgdfgdgs fgdfdfg

Ovanstående kommentarer kommer från Ekeroths kommentarsfält.

Glöm inte att stödja oss i vår kamp mot SD, smått eller stort spelar ingen roll, vi ska tillsammans ta fighten i valrörelsen 2018!

Bankgiro: 478-2470 (Swedbank)
Swish: 123 421 27 59


Stötta vår verksamhet
  • 2.6K
    Delningar