Dumheter

Ville begränsa muslimers barnafödande – välkomnas tillbaka i SD

Annika Rydh, den f.d. SD-politikern som bland annat tycker att det är helt okej att kalla en mörkhyad person för n-ordet och som även vill begränsa muslimers barnafödande, ser nu en öppning att återvända till politiken. Något som även gruppledaren i SD Älmhult står bakom:

– Jag tycker hon ska få en chans att komma tillbaka, säger SD:s gruppledare i Älmhult, Gull-Britt Tranvik, till Smålandsposten.

Detta är helt klart fullkomligt tokigt. Vi glömmer nämligen inte Rydhs rasbiologiska uttalande som hade ett bäst-före datum typ år 1854. Håll för näsan:

– Det ska ju inte vara ett skällsord att bli kallad neger. Det finns ju den röda rasen, den gula rasen och jag är ju av ett vitt ursprung. En neger är en neger, inget nedsättande.

Droppen för partiledningen blev när Annika Rydh publicerade en ökänt urkass youtubefilm på SD:s lokala hemsida och drog slutsatsen att världssamfundet borde begränsa muslimers barnafödande. Även här osar det rasism och maniska konspirationsteorier:

– Detta är ett världsproblem. Detta är ingenting man göra något åt lokalt utan världssamfundet måste agera med en begränsningspolitik, som den i Kina, säger hon.

Hon blev så klart utesluten. En ”kul grej” är att partitoppen och den mäktige järnrörsspartanen Kent Ekeroth delade samma rasistiska film men slapp uteslutning. För Sverigedemokraterna är rasism bara rasism när det uttryckligen handlar om påhittade människoraser eller när en lokal företrädare gör uttryck för något smutsigt.

Rydh tyckte också under sin tid som politiker att flyktingar som klagade på mögel och fuktskador i sina bostäder var värda att kallas ”kravmaskiner”. Nej, enligt SD ska människor som flytt från krig, död och naturkatastrofer leva på vatten och bröd – helst i en ganska fuktig och möglig miljö. Kanske någonstans i underjorden där SD:arna slipper se dem. Följade citat talar för sin egen orimlighet:

– Flyktingar är kravmaskiner. De ställer orimliga krav på anläggningarna och ska ha förmåner som strider mot all sans och förnuft, säger Annika Rydh, kommunpolitiker till Nyheter24 och fortsätter:

– Människor som flyr från något de tycker är dåligt och sedan klagar och tycker de att det är sämre här, då tycker jag att det är bättre att de åker hem.

Spännande är även att SD:s medlemmar fortfarande hyste ett förtroende för Rydh efter alla galna eskapader. Det är alltså inte jättekonstigt att hon personligen hoppas att på egen hand bli inkryssad på SD:s mandat. Du som läsare kan hoppa upp och sätta dig på att IRM verkligen inte delar den drömmen.


Stötta vår verksamhet