Dumheter

Fd SD-politiker fälldes igen för att ha tafsat kvinna på brösten

Vi har flera gånger rapporterat om den numer uteslutna SD-politikern som antastade en kvinna i ett badhus genom att ta henne på brösten:

– Jag tycker att det blev snett alltihop. Jag tycker att jag är orättvist dömd. Det som hände var att jag simmade på badet. Hon och jag kom samtidigt in i kaklet. Jag är ju en sådan vänlig människa så jag klappade henne på bröstet. Hon hade väldigt stora bröst och det ser ju jag, så jag klappar en gång till på bröstet för att de är så stora, säger kommunpolitikern.

Politikern ångrade sig för ett tag sedan och överklagade sitt strafföreläggande med följande motivering:

”Nu, tio månader senare, vill mannen att strafföreläggandet undanröjs. Politikern skriver att han tagit på kvinnans bröst men att han gjort det eftersom hon höll på att drunkna.

[…]

– Kvinnan föreföll att hålla på att drunkna. Jag försökte då att stötta upp henne i bassängen och råkade olyckligtvis komma att vidröra hennes vänstra bröst”

Han överklagande gick ju sådär med tanke på att hans nya uttalande om sin påstådda ”räddningsaktion” gick stick i stäv med sina tidigare uttalande om att han ”bara” klappade kvinnan på brösten då de var så stora. Metro rapporterar:

I september lämnade SD-politikern in en överklagan där han hävdar att han på grund av kraftig medicinering varit för förvirrad för förstå innebörden av att godkänna strafföreläggande. I sin överklagan förklarar mannen dessutom att han är oskyldig till brottet eftersom han, vid incidenten, trodde att kvinnan höll på att drunkna och att han nuddat hennes bröst i ett räddningsförsök.

[…]

Tingsrätten ogillade också mannens överklagan och domen och dagsböterna står därför kvar.


Stötta vår verksamhet
  • 7
    Delningar