Dumheter

Avpixlat hetsar mot ideella krafter som vill hjälpa hemlösa barn

Nu har Avpixlat gjort det igen. När man nästan var säker på att de inte kunde bli värre så bevisar dom det omöjliga - nya höjder av idioti är möjligt, även för den här sajten. Den här gången går de så långt att de attackerar människor som vill underlätta vardagen för hemlösa romer.

Anledningen till det är att SVT gjort ett kort tv-inslag om hur hemlösa rumänska romer i Göteborg, som tiggar för att klara sig i vardagen, nu tack vare Matteuskyrkan och Göteborgs räddningsmissionen fått en chans att ge deras barn det alla barn ska ha rätt till, möjligheten att få gå på förskola.

Detta gjorde redaktionen på Avpixlat (surprise) väldigt arga. Så arga att de kände att de behövde skriva ett inlägg om det. Inlägget vid namn ”Göteborg öppnar dagis för zigenartiggarnas barn” skriver bland annat följande:

”I motsats till polisen och flertalet göteborgare som vill förbjuda tiggeriet, anser Göteborgs räddningsmission och Matteuskyrkan att man tvärtom vill underlätta för zigenarna att komma till staden och tigga. Därför har man öppnat ett dagis endast för zigenarbarn där de små kan vara medan de vuxna är ute på stan och antastar göteborgarna på busshållplatser, spårvagnar, uteserveringar och restauranger.”

Vänta, det finns mer. Det smaklösa inlägget blir vidrigare (ja, även det är fullt möjligt) när dom skriver:

”SVT låtsas i vanlig ordning inte om att kritiken mot det utbredda och ökande tiggeriet varit massiv eller att många av zigenarna inte nöjer sig med att tigga utan även ägnar sig åt ficktjuveri och andra kriminella aktiviteter.

[…]

Peka ut svenskarna och alla andra EU-länders majoritetsbefolkningar som rasister hinner man också med, men inte ett ord om zigenares eget ansvar för att de ofta är illa sedda gäster. Räkna med att djungeltelegrafen nu går till Rumänien om staden där man bekvämt kan lämna ungarna på dagis medan man är ute och tigger eller stjäl på dagarna”

Avpixlat saknar inte bara all form av medmänsklighet, men väljer även att hetsa mot ideella krafter som vill göra en positiv ändring i dessa barns liv. Om ni nu känner att ni inte vill bidra till ett bättre samhälle - angrip då inte människorna som gör det. De verkar inte heller, i sin jämförelse med kriminalitet, förstå att tiggeri i Sverige inte är förbjudet, även om avpixlarnas favoritparti SD, tillsammans med järnrörspojken Ekeroth i spetsen, kämpar med att få det att bli olagligt.

Men faktum är, att oavsett vilket land barn kommer ifrån eller vad deras föräldrar gör så ska alla barn ha rätt till att få en normal barndom.

Med det sagt så har vi bara en sak att säga: Ert enastående inlägg har gjort er förtjänta av idiotpriset. Grattis. Ni kan fira detta genom att skaffa en ansvarig utgivare, så att någon kan ta ansvar för allt skit som får flöda fritt på sidan.


Stötta vår verksamhet