Dumheter

Avpixlat: Upploppen beror på muslimers ”extrema” barnafödande

Sverigedemokraternas plattform på nätet, Avpixlat, presenterar idag en ny förklaringsmodell till upploppen i Husby. Precis som rubriken indikerar så ger man muslimers ”extrema” barnafödande skulden:

Den chockerande informationsfilmen här ovan (se den!) har från PK-håll inte helt oväntat försökt förkastas som “myter” och “konspirationsteorier”. Ja alltså, ni vet precis såna där “myter” som under den senaste veckan har utspelat sig överallt i Sverige, med start i Husby och övriga Stockholmsförorter. Den “myt” som filmen ovan handlar om håller istället på att utspela sig för fullt i Burma, där panikåtgärder från regeringen nu har vidtagits för att försöka stoppa ett pågående demografiskt övertagande av landet från illegalt invandrade muslimer.

Filmen man hänvisar till heter ”Muslim demographics” och är själva upphovet till att SD-politikern Annika Rydh tillslut fick avgå. Rydh publicerade filmen på SD:s hemsida och drog slutsatsen att muslimskt barnafödande är något som måste begränsas. Kent Ekeroth har dragit en liknande slutsats efter att ha sett filmen, men han sitter ju i riksdagen och klarade sig utan repressalier.

Avpixlat försöker genom att hänvisa till The Guardin ge legitimitet till sina slutsatser, men granskar(läser) man källorna får man genast en annan bild:

The Guardian rapporterar vidare följande siffror direkt från en Burmesisk statstalesman:

Befolkningstillväxten hos landets muslimska grupp är 10 gånger så hög som befolkningstillväxten hos landets egen (buddhistiska) lokalbefolkning

När en auktoritär militärregim uttalar sig anser åtminstone vi att man bör ta det med en nypa salt. Det anser dock inte Avpixlat som sväljer allt med hull och hår. Vi gjorde en snabb sökning på barnafödande i Burma och det visar sig att Burmesiska kvinnor föder 1.9 barn i snitt. Det betyder alltså att muslimska kvinnor i Burma behöver föder 19 barn i snitt för att påståendet skulle vara sant. Låter det rimligt? Nej självklart inte. Avpixlat har dock en annan syn på statistik:

Men kom ihåg nu, allt ni ser i filmen ovan, allt som framgår av de objektiva befolkningssiffrorna i Burma, och allt som har hänt i Sveriges invandrarförorter under den senaste veckan – är bara en myt. Eller?

Vi har tidigare rätt ut några av påståenden från filmen ”Muslim demographics” och känner att det är läge att återpublicera dem:

Påstående: I Nederländerna är 50% av alla nyfödda muslimer och inom 15år kommer hälften av populationen vara muslimsk.

Svar: Den Nederländska statistikbyrån uppskattar att ca 5% av populationen är muslimer. Om dessa 5% muslimer föder 50% av barnen skulle det kräva att de föder fjorton gånger så mycket barn som den vanliga Nederländska familjen. Alltså ca 18-20 barn per muslimsk kvinna i snitt.

 

Påstående: Ingen kultur har någonsin vänt på en födelsetakt på 1,9 barn i snitt. Man listar ett gäng med länder som har lägre födelsetal än 1.9.

Svar: Alla länder som listas har vänt denna födelsetakt och höjt den. Siffrorna som används i filmen är direkt felaktiga och förmodligen tagna från de år då länderna haft lägst födelsetal. Innan de vände födelsetakten.

 

Påstående: I en vanlig fransk familj får man i snitt 1.8 barn, men i en franskmuslimsk familj får man 8.1 barn.

Svar: Det finns ingen källa till statistiken angående franskmuslimska familjer. Vi kan dock se att de länder – Algeriet och Marocko – som flest muslimer immigrerar ifrån till Frankrike är födelsetalet i snitt 2.38 barn per familj. Alltså måste de ligga i något enormt när de kommer till Frankrike för att få upp födelsetalen. Problemet är bara att även här säger statistik något annat då folk tenderar att snabbt anpassa sig till sitt nya lands barnafödande. Det skall också påpekas att det inte finns något land i världen med ett sådant högt födelsetal som påstås om franska muslimer i filmen. En annan sak som är värd att poängtera är att siffran som uppges för franska familjer självklart även innefattar franskmuslimska familjer.

Se filmen ”Muslim demographics” sågas vid fotknölarna.

***BONUSMATERIAL***

I en annan post förklarar Avpixlat att invandrarungdomars favoritsysselsättning är att bränna bilar. Rasistiskt? Ja.

En vecka efter att favoritsysselsättningen för unga icke-västliga invandrare i Europa drabbat Sverige hårt kommer nu räkningen. De större försäkringsbolagen har gemensamt tagit emot 150 anmälningar om utbrända och förstörda bilar.

Vi har inlägget skärmdumpat utifall någon på Avpixlat får för sig att göra justeringar:


Stötta vår verksamhet
  • 1
    Dela