Dumheter

Distriktsordförande ljuger om intervju

Den sverigedemokratiske distriktsordföranden Ronny Karlsson börjar bli en riktig stammis här på IRM. Senaste så var det i samband med att man på SD Krokoms hemsida - som Karlsson basar över - skrev hur muslimer rent generellt gifte sig med barn, stenade och pysslade med hedersvåld. I samband när vi gjorde vår dagliga omvärldsbevakning snubblade vi över en artikel från dagarna efter att Karlsson krävde att barn skulle kirurgiskt kastreras. I en intervju med ltz.se ifrågasätts Karlssons ”ångest” över att publicerat dessa krav då han till Expo tidigare förklarade att han stod fast vid uttalandet:

Men till Expo sa du ju på måndagen att du stod för ditt inlägg?
– Jag har inte pratat med Expo. De ringde i går men jag ville inte prata med dem.
Så citaten från dig där stämmer inte?
– Nej. Det där måste de ha tolkat som de ville. Det stämmer inte.

Efter att vi pratat med reportern på Expo så har vi fått bekräftat att Karlsson i deras intervju stod för sina uttalanden. Karlsson bekräftade även för oss att han stod fast vid sitt uttalande. Han gick till och med så långt att på frågan om det inte var lite väl artonhundratal att införa kirurgisk kastrering svarade:

“Det är mycket som kan förändras”

Nästa gång Karlsson står i en intervju och ska komma med en förklaring till sina minst sagt märkliga uttalanden ber vi honom att ha detta i åtanke:

En bra bekännelse är bättre än en dålig undanflykt.


Stötta vår verksamhet