Dumheter

Folket har talat

Vad finns det för likheter mellan Hitler och kommunpolitikerna i Borgholm? ”Många!”, tycks vara budet från SD Borgholms företrädare Andreas Åsenholm. I ett inlägg om eventuellt införande av en sydsvensk region spar han inte på krutet:

”…det finns andra projekt  där man ville bli större och där det gick  fullständigt åt skogen , t.ex. ”Stortyska riket” , Sovjetunionen, Jugoslavien mm”

Varför skulle man då vilja skapa den här regionen, om utsikten tycks vara död, krig och elände? Åsenholm har ett svar även på den frågan, som tur är:

”Större arvoden är väl den främsta drivkraften.”

Sitt uppeggande brandtal avslutar Åsenholm sedan med de starka orden:

”Till de politikerna vill jag säga ett varningens ord ! VI ÄR FOLKET ! Om ni tror att ni kan fatta demokratiska beslut utan att blanda in de ni ska representera (dig och mig = folket) så kommer ni en vacker dag vakna upp och är arbetslösa! Regionfrågan kommer enbart att få en  demokratisk förankrad lösning med hjälp av en folkomröstning. Antingen så ser ni politiker till att folkomröstningen  blir av , eller så gör vi (folket) det själva .”

Turligt nog har han också skapat en namninsamling med syfte om att visa just vad folket vill.  Då en bild som bekant säger mer än tusen ord avslutar vi därför med denna:

 


Stötta vår verksamhet