Dumheter

Husmorstips från Carlqvist och Sahlström - spela klassisk musik så slipper du araber

Written by Henrik Johansson

Inom extremhögern och den ”Sverigevänliga” rörelsens är Ingrid Carlqvist och signaturen Conrad stora ”tänkare”. Vi har fler än en gång avhandlat deras förehavanden under åren och visat hur Carlqvist gång på gång fått föreläsa om islam för Sverigedemokraterna. I ett av de senare avsnitten av podden Ingrid och Conrad gästar även Roger Sahlström programmet för att avhandla Rogers intresse för tuttar under hårdrocksfestivalen Wacken, och hur en skrämmer bort araber med hjälp av klassisk musik.

Podden som kommer ut ca 73 ggr i veckan har gästats av allt från nazister till Sverigedemokraterna, men det är i avsnittet från den 8 augusti vi kan höra detta dreamteam av ”stora tänkare”. Inlägget inleds med att Conrad säger ”Nu vill vi höra om tuttar” varpå Sahlström svarar:

-Jag har då varit på Wacken, de klämmer in ca 100 000 människor. I år har det mest varit regn och massa lera där nere, men det har inte hindrat människor från att bete sig så som man ska bete sig på en festival. Man ska ha kul, vara lättklädd och gärna visa brösten.

-Det är helt fascinerande att se kvinnor nere på Wacken gå i små tighta shorts och linnen som börjar där de slutar, uppe vid halsen. Männen tittar på brösten och tycker att det är jättekul och kvinnorna ler tillbaka och tackar för komplimangen.

Det tar inte lång stund innan Carlqvist ger sin förklaring till att kvinnor kan visa sina bröst för män i övre medelåldern utan att de blir antastade - för sånt sker inte på Wacken enligt hjärntrusten. 

Ingrid:

-Det här med araber har inte samma slags tonskala som vi har. Vilket är förklaringen, påstås det, att de hatar klassisk musik och även hårdrock.

-Det har ju visat sig, det har gjorts experiment, om man på någon station eller resecentrum där det springer ikring en massa folk, om man kör klassisk musik så försvinner araberna, jag kan inte gå i god för att detta är sant, men det påstås det.

Conrad:

-Det är en väldigt lätt lösning på våra problem

Roger:

-Jag tror det var Fri Tider som skrev om detta för ett par år sedan. Det var på centralen i Helsingfors där de haft ett jätteproblem med somaliska gäng som stod och hängde. Då var det någon musikforskare som hörde av sig och sa det, spela klassisk musik och då började de göra det. Då försvann de somaliska gängen.

Conrad:

-Tänk om det är sant?

Roger:

-Det dom säger är att de blir en form av åksjuka av våran tonskara. Den är längre än vad de är vana vid.

Ingrid:

-Du ser ju aldrig en muslim på klassisk konsert, aldrig, aldrig, aldrig.

I senaste avsnittet av IRM podd kan ni lyssna till trions uttalanden om ni inte tror oss pga att det kan låt för dumt för att vara sant. Inslaget börjar vid 14 minuter.

Bild Victor Pressfeldt


Stötta vår verksamhet
  • 749
    Delningar