Dumheter

IRM avslöjar Avpixlats nya taktik för att misstänkliggöra invandrare

Under en längre period har vi noterat att kvalitén på Avpixlat stadigt dalat(Ja det är möjligt). Vad denna kvalitetssänkning beror på kan vi ju bara spekulera i, men en orsak kan vara att man haft dåligt med material att skriva om. Men det har såklart aldrig stoppat Avpixlat förr och vad gör man om man har dåligt med nyheter? Jo man hittar på nyheter där man kan insinuera att invandrare varit inblandade:

Den ena skottlossningen avlöser den andra i det nya Sverige 2013 där de kriminella gängen gör upp om revir och hämnas oförrätter med vapen i hand på gator och torg medan hederliga svenskar känner sig alltmer otrygga. Idag var det Stockholms tur när en man, vars härkomst inte uppges i media, sköts ihjäl på Magnus Ladulåsgatan på Södermalm.

 

En svarttaxiförare i Uppsala, en man i 30-årsåldern med av media icke uppgiven härkomst, våldtog natten mot söndag en kvinnlig kund.

 

Ett gäng på fyra personer, vars härkomst inte uppges i media, gav sig på mannen och tillgrep med våld hans väska innehållande dator, plånbok och mediciner.

 

Idag var turen kommen till småländska Hultsfred att få det tvivelaktiga nöjet att vara skådeplats för det mångkriminella gängvåldets uppgörelser på öppen gata med vapen i hand. En 37-årig man med av media icke uppgiven härkomst blev på tisdagens eftermiddag avsiktligt påkörd av en bilist med av media icke uppgiven härkomst utanför stadens tågstation och därefter beskjuten.

 

En man med av media ej uppgiven härkomst knivskars på måndagskvällen i magen i Solna centrum norr om Stockholm.

 

En 32-årig man med i media ej uppgiven härkomst, sköts på måndagskvällen ihjäl i Eskilstuna.

 

Under ett bråk på söndagskvällen vid tunnelbanan i icke-västligt invandrartäta förorten Bredäng i södra Stockholm knivskars en man, vars härkomst inte uppges i media, svårt och fick allvarliga skador.

Vi förnekar inte på något sätt att personer med invandrarbakgrund kan vara inblandade i dessa brott, men det betyder heller inte att det är personer med invandrarbakgrund som ligger bakom. Avpixlat-pöbeln har aldrig varit kända för sitt kritiska tänkande så självklart sväljer man den nya insinuationstaktiken med hull och hår:

Den allmänna rån och våldtäcksängongen verka har kommit gång på allvar, är det för att Ramandan är slut? Såg även att ett antal våldstäcker har ägt rum bla en i Tensta och Råcksta. Så nu är definitivt Ramandan över.

 

Sverige det nya vilda västern ,med nybyggare ,banditer rånare och revolvermän samt tuktade sheriffer,som kommer först när pistolduellerna är över, för att inte råka ut för politikernas och jounalistmobbens drev och skitkastning.

 

Men har inte vår store landsfader Reinfeldt sagt att det är ju så spännade med andra kulturer ?

 

småland har jag alltid förknippat med svensk genuin kultur/ lingonröda tuvor och vilhelm moberg/ allt smör i småland osv
nu är det gangster och mångkulturstuket som gäller/ skjutningar nära dig osv.
jag vägrar att anpassa mig..

 

Dagens skottlossning. Då denna sportgren är så populär bland vissa - icke nämnda - grupper, borde AF eller SOS kunna bekosta kurser i pistolskytte, så de tappra männen från den ”Vilda Östern” förbättrar sin träffstatistik….

Ja menar bara det. Hälsingland är ett farligt ställe. Mångkulturellt centrum. Köp inte hus där om ni eller edra döttrar vill gå säkra.

Vi på IRM blev så till oss när vi insåg att man - utan kritik - kan komma undan med liknande texter så vi bestämde oss för att göra ett test:

En man i 20-årsåldern, vars politiska hemvist inte uppges i media,  åtalas nu vid Jönköpings tingsrättför ett rån i en mataffär i Bankeryd.

Rånet skedde sent en kväll i början av augusti. 20-åringen greps kort efter rånet och har suttit häktad sedan dess. Enligt åklagaren är det styrkt att mannen hotat personalen i butiken med ett järnrör och att han kom över lite mer än 4000 kronor i rånet.


Stötta vår verksamhet
  • 1
    Dela