Dumheter

IRM och Expo skapar nazister

Vår vän till sajten och Sverigedemokraterna i Halmstads starke man Oleg Datsishin, har återigen riktat udden mot IRM. Denna gång menar Datsishin att vi och Expo skapar nazister av Sverigedemokrater som uttalat sig ”klumpigt” eller som resten av befolkningen skulle kalla det, RASISTISKT.

Så snart man gör något mindre lyckat uttalande startas hetsjaktsmaskinen igång. Resultatet kan bli att utsatta personer hoppar av eller i vissa fall blir uteslutna. […] Nationaldemokraterna och Svenskarnas Parti är några av organisationer som fd SD medlemmar kan hamna i. Även om min slutsats kan kännas märkligt är det så att EXPO:s och INTE RASIST, MEN:s hetsjakt mot ett demokratiskt parti (SD) leder till att man underlättar rekrytering av nya medlemmar med politisk erfarenhet till högerextrema organisationer. Om EXPO och INTE RASIST, MEN har som agenda att hjälpa dessa att växa då kan jag bara konstatera att de har verkligen lyckats!

Datsishin har såklart rätt i att utan oss skulle dessa människor förmodligen stannat kvar i SD. Vi på IRM ber så hemskt mycket om ursäkt för de problem vi ställt till med för Sverigedemokraterna och dess företrädare. Vi ska genast sluta granska SD så ni får behålla alla homofober, rasister och nazister för er själva.


Stötta vår verksamhet