Dumheter

Islamofoben Alfsson gråter ut - Expo förtalar mig inom lagens gränser

Islamofoben och riksdagsledamoten Thoralf Alfsson har tröttnat på medias bevakning och gråter nu ut i ett inlägg på sin blogg. Alfsson berättar om hur han känner ett stort obehag varje gång någon ringer från ett dolt nummer då det ofta är den antirasistiska stiftelsen Expo som vill ställa frågor kring Alfssons diverse uttalande. Inlägget föranledes av att Alfsson själv erkänt att han är en islamofob, ett uttalande som självklart är av allmänintresse. Alfsson har dock föga förståelse för journalisternas roll i ett demokratiskt samhälle och beskriver det hela på följande sätt:

Igår ringde en person från Expo. Mitt obehag och känsla av olust blir inte mindre av att det är någon från Expo, snarare blir man bara mer obehaglig till mods och orolig. Jag vet ju att det inte är en vänlig människa utan någon som tycker illa om mig, kanske till och med hatar mig och som inte vill mig något gott. Han är inte objektiv och har ett ärligt syfte med sitt samtal, utan är bara ute efter att få ett citat han kan använda för att skada mig politiskt! Med andra ord en person från Expo vill bara göra mig illa genom att skada mitt anseende och förtala mig inom lagens gränser. Det är den nakna och bistra sanningen!

*Host host*, men förtal är ett brott och själva definitionen av ett brott är att det sker utanför lagens gränser och inte inom lagens gränser. Att Alfsson drar på sig offerkoftan är inget ovanligt, men det blir såklart rejält pinsamt när det är han själv som erkänt att han är en islamofob:

”Jag är islamofob och jag kan överhuvudtaget inte förstå att någon med kristen uppväxt kan vara något annat än islamofob.”

Nåväl tillbaka till dagens snyfthistoria:

En Expo anställd är aldrig objektiv utan har en agenda som går ut på att skada mig och mitt parti. Detta spiller givetvis även över på mina barn och andra anhöriga och mina vänner som indirekt även drabbas. Dessa artiklar lockar dessutom ut diverse ”lustiga” människor som däremot inte drar sig för att begå som t.ex olaga hot.

Vi är osäkra på om Alfsson missat medias roll, men just in case så kommer här ett förtydligande: De ska granska makten som Alfsson nu är en del av! Alltså om Alfsson - som han ofta gör - säger något dumt så ska media granska det, punkt!

Att diverse personer/organisationer hotats efter att Alfsson uppmanat sina ”fotsoldater” att kontakta dem är såklart något han helt utelämnar från sitt snyftbrev.

Expo:s medarbetare har dessutom hela den politiskt korrekta mediakåren i ryggen som gladeligen plockar Expo:s snedvridna alster till sina egna redaktioner. På Aftonbladet och Expressen har man sedan sina egna murvlar som rotar runt och kommer med egna tolkningar av samma material som dessutom kan vara kryddade med diverse felaktigheter. Här gäller ingen seriös och hederlig journalistik, utan här gäller dubbla måttstockar och arbetssätt. En regel gäller för 7-klöverns politker och en helt annan för Sverigedemokraterna.

 

Dessutom står inte bara den politiskt korrekta mediakåren och hejar på Expo utan mängder av riksdagledamöter från 7-klövern, artister, kändisar, fackförbund och till och med Svenska kyrkan stödjer Expo:s personförföljelse. Stigmatisering är bara förnamnet på det som pågår i Sverige.

 

Jag tycker dessutom att det är väldigt fegt att ringa med dolt nummer! Att inte våga stå för något är bara ynkligt och ett svaghetstecken. Att inte visa vem man är när man ringer är ren feghet.

*Snyft snyft och bu hu!* Du är riksdagsledamot Thoralf! Torka tårarna i offerkoftan och sluta skriva att du är en islamofob så ska du se att Expo snart slutar ringa…

crying-baby-meme-generator-i-made-a-post-no-one-liked-it-285bae


Stötta vår verksamhet