Dumheter

Avpixlat sprider korkad konspirationsteori

Vi skrattar ihjäl oss! Sverigedemokraternas partiorgan Avpixlat sprider helt öppet den kanske dummaste konspirationsteorin. Kära läsare, spänn fast era säkerhetsbälten och gör er beredda att möta en nivå av galenskap som egentligen bara saknar UFO:n för att kvala in i den absoluta toppligan när det gäller att förklara världen med hjälp av fullständig idioti. Möt…

LILLA SALTSJÖBADSAVTALET (här vore det bra om ni kunde föreställa er lite dramatisk musik)

Stefan Torsell, en av Avpixlats offentliga skribenter droppar plötsligt den här:

Journalisterna i Publicistklubben hade ett möte 1987 på hotell Saltsjöbaden i Nacka. Muntligt kom de överens om att inte publicera uppgifter som handlade om kriminalitet och social oro kopplad till den massinvandring som hade påbörjats till Sverige. Svenska folket skulle hållas ovetande om eventuella problem. Överenskommelsen kallas ”Lilla Saltsjöbadsavtalet”.

Snälla söta läsare. Måste vi verkligen argumentera för exakt hur galen den här idén är? Vi bifogar ett löp från Expressen ano 1993 och sen kan ni dra era egna slutsatser:

Vi som minns vårt 90 tal känner igen tonen. Tänk att sätta ett sånt här löp året efter att lasermannen härjade i Stockholm. Inte direkt ”locket på” om man säger så? Undra om Kent Ekeroth och Sverigedemokraterna är beredda att försvara idén om Lilla Saltsjöbadsavtalet offentligt? Varför tog inte Jimmie Åkesson tillfället i akt att upplysa folk om detta hemliga avtal när han hade all möjlighet i världen under SD:s dag i Almedalen? Kan det vara så att han har slutit ett annat avtal med anfallsstyrkan som väntar på baksidan av månen (=ja, vi skojar)? Eller kan det vara så att SD-eliten i riksdagen skrattar ikapp med oss när deras propagandamegafon skickar ut sina dumheter? Bröd och skådespel åt folket!


Stötta vår verksamhet