Dumheter

Låt honom dansa!

Få i Sverige kan ha missat att fotbollsspelaren Anton Hysén förra året avslöjade att han är homosexuell, något han själv kommenterade med orden:

”Jag kanske inte spelar i allsvenskan, men jag vill ändå bevisa att det inte måste vara en stor grej”

Anton blev i och med detta närmast en hjälte för många idrottande ungdomar (och vuxna) som gömt och ljugit om sin sexualitet. Han har bland annat blivit utsedd till ”Årets Homo” på QX Gaygala 2012.
Någon som däremot inte är lika imponerad är Tommy Hansson, SD Södertälje. På sin blogg har han skrivit ett inlägg om Hyséns medverkan i ”Let’s Dance” som tydligen sticker herr Hansson i ögonen. Kanske är det så att han själv skulle velat bli tillfrågad? Om detta kan vi endast spekulera men i blogginlägget har han skrivit:

Att unge Anton långt ifrån är någon stjärna utan harvar på som back i göteborgsklubben Utsiktens BK i division 2 Västra Götaland spelar ingen roll. Som bekännande bög tillhör han den glamourösa klassen och kan därmed räkna med VIP-mottagande enbart i kraft av sin sexuella läggning (och i någon mån som barn till en världskändis).”

Tommy, Tommy, Tommy… vi är säkra på att om du gör något modigt och bra så kommer du också få vara med i TV!  Ett första steg skulle kunna vara att inte beskriva Anton Hyséns medverkan i ”Let’s Dance” på följande sätt:

”Se där en vemodig och något solkig studie över Sverige anno domini 2012.”


Stötta vår verksamhet

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.