Dumheter

Lönnfeta familjefäder kan inte kissa i sängen

Tommy Hansson från SD går nu i hårt angrepp mot Länstidningen som rapporterat om Hanssons och kollegan Blomqvists bravader i Almedalen. LT rapporterade att Hansson och Blomqvist lämnade sitt kommunbetalda boende med nerkissat golv och säng. På ledarplats får Hansson chansen att förklara sig. Något han gör på klassiskt SD-manér genom att skylla på tidningen och smutskasta allehanda personer.

Vi är inte ett dugg förvånade över att man skyller ifrån sig, men en grej som får oss att reagera och det är när han skriver följande:

”Det är naturligtvis upp till envar att bedöma trovärdigheten i att två något lönnfeta familjefäder i mogen ålder skulle ägna sig åt ett beteende”

Nu är vi inte experter på folk som kissar i sängen, men vi tror inte lönnfeta familjefäder har immunitet mot inkontinens.

Hur som helst kändes det viktigt att vi publicerar en artikel om att Hansson förnekar det hela. Lika viktigt kändes det att vi publicerar Tommy Karlsson, politisk redaktör på LT:s svar till Hanssons nekande.

”Att skjuta budbäraren är en beprövad avledningsmanöver. Roger Svanborg och LT ska veta hut.
Men när Tommy Hansson gör sitt yttersta för att måla upp bilden av en stadshusstyrd konspiration riktad mot SD håller det inte.
Problemet kvarstår för Tommy Hansson. När LT berättar om den ”hiskeliga skrönan om den påstått mer eller mindre demolerade villan” nöjer vi oss inte med en kommunstrategs uppgifter. Hade så varit fallet hade vi inte publicerat.
Nej. LT arbetar mer grundligt än så. Vi har pratat med människor som själva, på plats, konstaterat i vilket skick villan lämnades på onsdagen den 4 juli. Människor som kände urinstanken och såg cigarettresterna, men som inte visste vilka som bott där – förutom att hyresgästerna representerade Södertälje kommun.”

Som sagt SD gör ingen besviken då man följer manualen för krishantering till punkt och pricka.

 


Stötta vår verksamhet
  • 1
    Dela