Dumheter

Richard Jomshof jämför Aftonbladet med våldtäktsmän

Richard Jomshof riksdagsledamot för SD väljer under dagen i likhet med sina partikamrater att inte kommentera Aftonbladets nyhet om Kent Ekeroths redaktionella arbete på den rasistiska propagandabloggen Avpixlat. Han väljer i sann SD-anda att schvamla om saken på twitter istället: 

999006_10151453069112477_1812542531_n

”Alla som granskar SD är våldtäktsmän” kanske skulle kunna bli partiets nya låt istället för blåsippans väg? Det skulle ju på ett helt annat sätt reflektera en av de saker som partiet i praktiken tycks vilja bilda opinion om. Nåväl. Vi får anta att Richard upplever någon slags frustration över att media hör av sig och vill få kommentarer trots att partiet avböjer? Herregud! Det verkar ju jättejobbigt att vara politiker! Men att ha tagit på sig en offentlig roll där man står till svars inför landets väljare kan få den effekten. Att bli stalkad och våldtagen är däremot ingenting som har med frivillighet att göra. Nivån är låg nu, vi vet. Men vi ska ner en trappa till. Här kommer en lektion i fria medier for dummies: 

A) Att media granskar ett parti som man själv tillhör är inte ”lite Sovjet”. Det betyder inte heller att medierna önskar bestämma över ens parti. Det innebär bara att media gör sitt förbaskade jobb: granskar makthavare.

B) Om media skulle låta bli att granska makten, DÅ! Då skulle vi kunna schvamla om Sovjetfasoner hit och dit. 

Vi hjälper gärna till med fler lektioner på grundskolenivå i fortsättningen om det behövs. Hör av dig Richard!

P.S

Efter att ha kastat ut dessa brandfacklor kom såklart lite reaktioner. Well, fuck you liksom. Hur vågar du fråga en SD-top något över huvud taget. Visste du inte att vi är ubermench?

RJotrevlig

Vad har du med partierna i riksdagen att göra? Vi bara bestämmer över det här landet som du bor i. 

 

 


Stötta vår verksamhet