Dumheter

Riksdagsledamot: Det är en mänsklig rättighet att slippa bo med invandrare

Den sverigedemokratiske riksdagsledamoten David Lång har i riksdagen debatterat anhöriginvandring. Det i sig är kanske inte någon överraskning med tanke på att Lång representerar ett parti där man sällan öppnar munnen utan att säga något negativt om invandrare. Lång lyckas dock med något unikt från talarstolen när han bränner av följande brandtal:

Jag menar istället att varje svensk som väljer att bo i Sverige har rätt att slippa bo i ett invandrardominerat område. Oavsett inkomst oavsett förmögenhet. Det är en mänsklig rättighet.

Vi på IRM håller såklart med Lång i att man ska ha rätt att bosätta sig i princip var man vill. Däremot börjar vi fundera över hur denna mänskliga rättighet att slippa bo med invandrare ska fungera?

Efter en stunds klurande hur ett liknande förslag skulle kunna fungera i praktiken kommer vi fram till följande scenario. Föreställ er Kent. En medelålders man som direkt efter skolan fick jobb på bruket. Efter 20 år fick han sparken på grund av den ekonomiska kris världen genomlider. Som om inte det vore nog så har familjen Ali flyttat in i trapphuset. Men frukta inte! SD sitter vid makten och har just skrivit in rätten till att slippa bo med invandrarna i de mänskliga rättigheterna. Kent krossar snabbt glaset till den larmknapp - med texten ”Break In Case Of Invandrare” - som staten nyligen installerat i alla vita svenskars hem. Larmet är direktkopplat till den statliga flyttfirman som genast rycker ut och flyttar Kent till ett mer vitt och passande område för etniska svenskar.

Slutet gott, allting gott…

Vid 4.00 kan ni se Långs uttalande

Wisti sätter som vanligt grymma bilder till våra ord


Stötta vår verksamhet
  • 2
    Delningar