Dumheter

Riksdagsledamot - röstar du inte på SD i EU-valet så röstar du emot skolavslutning i kyrkan

Den självutnämnde islamofoben Thoralf Alfsson har än en gång visat prov på varför han inte platsar i SD:s riksdagsgrupp när han i ett inlägg på sin blogg menar att man röstar emot svenskar och skolavslutningen om man inte röstar på SD i EU-valet:

Imorgon kan du rösta emot Sverige eller för Sverige. Det är minst sagt enkelt. På den sida som röstar emot Sverige finns hela 7-klövern, inklusive Feministiskt Initiativ och Piratpartiet och på den sida som röstar för Sverige finns bara Sverigedemokraterna.

Ja, så här i efterhand kan vi konstatera att över 90% röstade ”emot” Sverige, eller som vi skulle vilja kalla det, emot rasism. Men Alfsson ger sig inte där:

De som röstar emot Sverige skall aldrig mer klaga över att skolavslutningar inte hålls i kyrkan eller att det byggs moskéer i varje liten stad. Har man sagt nej till Sverige så har man samtidigt sagt ja till islamisering och ett segregerat samhälle! Där konflikter på grund av religion kommer att bli allt vanligare i spåren av en allt större invandring.

Där ser man! SD ska alltså, på EU nivå, tvinga svenska skolan att fira sina avslutningar i kyrkan. Att det skulle innebära att EU får mer makt att detaljstyra Sverige verkar inte vara något som Alfsson reflekterar över, detta trots att han och SD påstår sig vilja minska EU:s makt. Sen har vi det där ”lilla” problemet med att skolan inte tvingas välja bort kyrkan på grund av ”invandrarna” utan tvingas välja bort kyrkan på grund utav platsbrist. Men vi återkommer till det i slutet av inlägget.

Avslutningsvis menar Alfsson att den svenska kronan är hotad:

Sverige har inte ens rätt att behålla den svenska kronan!

Nähä, sist vi kollade så röstade Sverige nej till Euron och idag är det enbart Folkpartiet som fortfarande driver frågan om Euron. Lägg därtill att typ 90% av svenska befolkningen inte vill ha Euron, men tydlig är den hotad ändå. Känns det rimligt?

Och för att föregå den årliga ”MEN VI FÅR JU INTE FIRA SKOLAVSLUTNINGEN I KYRKAN” debatten så kommer här en repris på SR:s genomgång av anledningen till att man firar eller inte firar skolavslutningen i kyrkan:

Vi på inte rasist, men känner att det är dags att reda ut hur det egentligen ligger till. Sveriges radio har nämligen gjort en undersökning på det hela. En undersökning som – surprise surprise - ofta kritiseras av Sverigedemokrater.

Ohlsson tycker att källan ska ifrågasättas, men varför den ska ifrågasättas eller vad som är fel på den låter han vara osagt. Det ska också nämnas att Ohlsson har inte ens läst källan när han skriver detta, men kritiseras ska den. Detta tycks allt mer vara en ryggmärgsreflex hos Sverigedemokrater och följs ofta upp med ”PK-media” eller ”vänstervridet”.

Kent Ekeroth spar inte på krutet och basunerar ut att det handlar om den påstådda islamiseringen av Sverige:

Men nu till undersökning. Är det islamiseringen som gör att hårt arbetande svenskar inte får se sina barn i kyrkan på skolavslutningen? Låt oss se vad SR:s undersökning säger:

I diagrammet ovan kan man se var man firar skolavslutningar. Undersökningen gjordes 2010 och är baserad på 1397 skolors svar.

I diagrammet ovan kan man se vad som avgjorde valet av plats. Det är här det blir intressant då vi kan se att man endast i 5% av fallen tagit hänsyn till annan livsåskådning. Önskemål från föräldrar är inte invandrare eller muslimer utan som man beskriver i radioinslaget nedan:

”De som är drivande i kritiken är framför allt ateister och svenska föräldrar”

Vid 8.30 börjar inslaget om själva undersökningen

Lyssna: Skolavslutning i kyrkor


Stötta vår verksamhet