Dumheter

Riksdagsman(SD) - Dagens demonstration motiveras av rena halvsanningar eller halvlögner

Riksdagsledamoten och den självutnämnda islamofoben Thoralf Alfsson går nu till hård attack mot dagens manifestation mot rasism och nazism i Kärrtorp. Alfsson menar - efter att läst en blogg som hänvisar till en FB-status - att dagens manifestation bygger på halvsanningar och lögner:

Dagens demonstration motiveras av rena halvsanningar eller halvlögner om man så vill.

 

Media har säkert även dessa uppgifter men undviker dem för att det inte skall påverka deras agenda!

Vad är det då som egentligen hände förra veckan när nazister från Svenska motståndsrörelsen attackerade en fredlig demonstration?

Linje 17 demonstranter försökte ta gisslan!

[…]

Min uppfattning är helt klar här:
1: Det var arrangerat , påminde mycket om när fotbollsfirmor gör upp, och det var 17-gänget som hade knivar. Eftersom nazisterna gick i samlad tropp borde larmet ha gått långt tidigare än var det nu gjorde.

2: Den extremt rikliga mängden med systemkameror på demonstranterna gav mer intrycket av ett gäng ornitologer som gått fel…..

3: Linje 17:s uppträdande mot de barn och föräldrar som hyrt bion var rent förjävligt, eftersom dom med stor sannolikhet visste om att det skulle bli bråk var omplaceringen av demonstranterna framför affär och bion en rent gisslan-agerande, så att barnfamiljerna där inte skulle kunna ta sig från kravallområdet.

4: Den skumma ”civilaren” placering tyder på att man väntade sig att trubbelmakarna skulle komma från ett helt annat håll, när dom faktiskt anföll från ett helt öppet fält från bussparkeringen.

Än en gång vill vi påpeka att uttalandet är taget från en status uppdatering på Facebook av vad bloggaren kallar för ”Ett uppfriskande neutralt vittne till ”Attacken”.”.

Sverigedemokraterna gör just nu allt för att svartmåla den antirasistiska demonstrationen i Kärrtorp och man blir allt mer desperata i sina attacker mot Linje 17.

Just nu samlas uppåt 18 000 människor i Kärrtorp för att visa sin avsky mot rasism och nazism i vad som kan vara den största manifestationen på många år.

Och det skrämmer Sverigedemokraterna….


Stötta vår verksamhet