Dumheter

Riksdagspolitiker vill bojkotta svensk-slaktat kött

För inte länge sedan så fick vi inom etablissemanget, PK-maffian och den kulturmarxistiska världseliten lära oss att halalkött har magiska egenskaper.

Detta efter att den numera rikskände sverigedemokraten Michael Öhman, uppmanat till förbud av halalkött genom att hävda att köttet var magiskt och gjorde människor till muslimer.

image

Möjligtvis är det på grund av det som även den sverigedemokratiske riksdagsmannen Stefan Jacobsson yrkar för en nationell bojkott av bumbibjörnssaftens kusin(?).

I ett inlägg på Facebook som delats nästan 7000 gånger så manar Jacobsson i vilket fall till aktion:

image

Det är självklart beundransvärt av Jacobsson att uppmana sina följare att använda sin konsumentmakt i syfte att bekämpa livets orättvisor. Problemet är bara att vi inte ges någon direkt anledning till varför vi bör bojkotta, inte bara halalkött, utan även alla butiker som väljer att sälja produkten.

En teori som ligger nära till hands är att köttet på något sätt skulle vara slaktat på ett sätt som tillskansat djuret lidande, och därigenom förtjänar en bojkott.

Så verkar dock inte vara fallet. Efter lite hård research (google) kan vi nämligen konstatera att företaget som tillverkar det aktuella köttet på bilden Jacobsson använder, Qibbla Halal, slaktar sitt kött efter svensk djurskyddslagstiftning. Förutom detta har företaget till och med fått ett hedersutnämnande för sitt arbete med just djuretiska frågor.

Allt detta, samt att svenskt halalkött alltid slaktas i enlighet med svensk djurskyddslagstiftning, känner såklart Jacobsson till, får vi anta. För inte är det väl så att en riksdagsledarmot far runt med okunskap?

Än mer övertygade om att Jacobssons aktuella bojkott inte verkar ha någonting med någon etisk övertygelse att göra blir vi när partikollegan Carita Elfving, kommunpolitiker i Luleå, dyker upp i facebooktråden med tips om ytterligare sätt att bredda kampen på:

image
Visserligen kan det vara så att Elfving tror att djuren som slaktats för att baka Almondytårtan utsattes för onödigt lidande eller att det är gelatin i lösviktsgodiset… Dock så kan vi inte ta det för sannolikt att en politiker skulle tro något sådant.

Eftersom vi på IRM inte kan finna några djuretiska argument till varför vi bör bojkotta halalkött från Qibbla halal och eftersom det vore orimligt av en riksdagsman att uppmana till bojkott enbart med intentionen att motarbeta en svensk minoritetsgrupp, så måste vi därför komma till slutsatsen att det handlar om köttets magiska egenskaper även denna gång.

För det kan väl inte ha med okunskap och muslimhat att göra?

Nej, självklart inte! Skäms på oss för att vi insinuerar sådana dumheter…

 


Stötta vår verksamhet
  • 2.9K
    Delningar