Dumheter

SD:man fortsätter ljuga om sina uttalanden

Willy Christiansson ordförande i SD-Härryda, och numera rikskändis för sina grovt homofobiska uttalanden, slår till igen. Christiansson kommer nu med en andra version på varför han uttalade sig gravt homofobiskt. I första versionen till SVD sa han följande:

“– Jag kan säga så här, det var i ren affekt, jag blev förbannad på den som ringde och frågade, jag tänkte att eftersom han är en dyngspridare ska han få mer dynga och sprida. Du vet hur de håller på att jävlas med Sverigedemokraterna, på telefon kan du glömma en intervju, säger han.”

Till Expressen säger Christiansson något helt annat (Papperstidningen 12/08/03)

”När Expressen besöker honom säger han att uttalandena var ett sätt att straffa skribenten, som han menade lurades och sade sig sympatisera med SD. Nu står han inte för det han sa.”

Alltså menar Christiansson att vi utgett oss för att vara sympatisörer till SD för att luras. I ca 20-25min har han pratat med oss trotts att han listat ut att vi ”luras”. Han ger det ena homofobiska uttalandet efter det andra för att straffa oss. Låter det rimligt?

Vi vill än en gång även påminna Christiansson om sitt mail där han godkände hela transkriberingen med följande:

”Nu har Du fått en del privata åsikter av mej och dessa står jag fast vid och Du kan återge dem som Du vill,
jag bryr mej inte. De som läser min undring på SD Härryda `s hemsida förstår vad jag menar utan Din artikel.
Vänligen   /   Willy.”

Ja och så va det en liten detalj till. Vi spelar alltid in våra intervjuer för att skydda oss själva och den vi intervjuar från felaktiga citat alternativt en plötslig ändring av hur intervjun gick till.

Christiansson berättade för oss i intervjun om saker hans gamle far sade till honom. Och nu ska jag berätta vad min mor sa till mig:

”Det är fult att ljuga…”


Stötta vår verksamhet