Dumheter

SD-politiker delar - Alfons Åberg har blivit PK nu har de bytt ut honom mot Allahu Akbar!

Text Myra Åhbeck Öhman

Paul Cederholm, förtroendevald politisk företrädare för SD i Karlskrona, delade idag en post med en bild av en hudkräm anpassad för barn, som blivit viral då flertalet verkar tro att den visar en Alfons Åberg med annan hudfärg än vanligt. ”Svenskarna har bytt ut Heja Sverige mot Allahu Akbar”, avslutas posten. Problemet? Det är inte ens Alfons på bilden.

Cederholm har flera gånger tidigare haft det besvärligt med att hålla sina intoleranta åsikter borta från Facebook. Därför kan man ju fråga sig om han kanske borde ha tänkt efter innan han bestämde sig för att dela följande post:

gfdhgfdhgfdhgfdhgfdh

Låt oss få en sak ur världen först och främst, för er som just nu fastnat på bilden och tänker ”Men Alfons ser ju inte ut så där”. Ni har helt rätt. Det är nämligen inte Alfons på bilden utan Alfons kompis Hamdi. Gunilla Bergström skrev om honom i boken ”Alfons och Soldatpappan”, inspirerad av människoöden hon tagit del av genom sin västafrikanska make.

rtertuertu

Nu när vi fått den detaljen ur världen kan vi fokusera på vad som skrivs i texten. Här är den i sin helhet:

”Alfons Åberg har blivit politiskt korrekt, negerbollar heter chokladbollar Svalöborna går omkring i burka.

Tintin och Pippi är rasister. Svenska män åker ner till Afrika och skär halsen av folk, Svenska män grupp våldtar kvinnor. Svenska ungdomar vill ha sharialagar i Sverige. Svenska ungdomar kastar sten på polis och ambulanser och bränner bilar som aldrig förr.
Svenskar rånar skjuter och våldtar varandra som aldrig förr och får Hells Angela att te sig som rena söndagsskolan.
Svenskarna har bytt ut Heja Sverige mot Allahu Akbar.”

Det sedvanliga gnället om bakverk blandas med undergångsprofetior om hur ”svenskar” – och de övertydliga citatfingrarna är underförstådda – våldtar, mördar, vill ha sharialagar och kastar sten. ”Svenskarna” har bytt ut Heja Sverige mot Allahu Akbar.

All denna verklighetsfrånvända och rasande uppgivenhet inför Sveriges framtid för att någon foliehatt på Facebook inte har koll på barnböcker. Delat av politikern Paul Cederholm.

Det är väl kanske bara att konstatera att när det kommer till Sverigedemokratiska politiker och rasistiska och intoleranta utspel så är det oerhört svårt att lära gamla hundar att sitta.

P.s Även Ingrid Carlqvist och hennes polare Dennis ”före detta Soldiers of Odin och numera flitig på Folkets demonstration” Slotterborn upprörs över bilden:

fdgdfhhgfdhdgf


Stötta vår verksamhet
  • 2.8K
    Delningar