Dumheter

SD-politiker vill sätta IRM i arbetsläger

SD-politikern Barbro Williams rasistiska framfarter har blivit något av en följegång här på IRM. Allt började med en knasig telefonintervju där Williams förklarade att muslimer inte hör hemma i Sverige och att de lever kvar på stenåldern. Williams har också kontaktat en okänd människa, kallat hen för ”jäkla arabfitta” och sedan vrålat yttrandefrihet när hon kritiserats för det. IRM har även fått motta dödshot efter samtal med Williams. Nu har vi fått nys om att hon vill sätta oss i arbetsläger.

10634259_10152289836327477_1742466514_n

För att ha förtjänat ett sådant makabert straff har vi brukat våra demokratiska rättigheter att ställa politiker till svars för vad de skrivit. Spännande är också vad Williams vill ska hända med oss i lägret. Kanske kommer vi få lära oss uttrycka oss på ordentligt SD-manér:

10654108_10152289835902477_858768528_n

SUPERKRÄNKT. Vad är det för ett jävla PK-land där en inte ens får strypa en gammal hederlig n*ger och kalla folk arabfitta?! Sätt dem i arbetsläger så de till sist begriper hur en klossar som en riktig SD-svensk!

I vilken rimlig organisation som helst hade naturligtvis Barbro Williams blivit utesluten på två röda sekunder. Vi har dock, efter att ha ringt SD:s pressansvarige Martin Kinnunen, SD Ales ordförande Robert Johansson, Williams själv och även SD:s pressekreterare Henrik Vinge inte fått någon klarhet i om hon fortfarande sitter kvar. Antingen svarar de inte eller så har de ingen koll. Så länge SD håller truten om detta kommer vi att fortsätta skriva om Williams. Vi kan bara utgå från att hon fortfarande sitter kvar. Och för att det inte ska finnas några tvivel om våra samtal bifogar vi här ljudfilerna från Johansson som inte vill kommentera och Williams som klickar oss:

Johansson:


Stötta vår verksamhet