SD Stenungsund menar i ett inlägg på sin blogg att det mångkulturella samhället aldrig har problematiserats av media eller politker:

Politiker, journalister, media och tyckare har i decennier undanhållit sanningen om det mångkulturella samhället för oss svenskar. Fler och fler svenskar upptäcker den stora lögnen/propagandan och väljer att ansluta sig till den Sverigevänliga rörelsen. Dags att vakna upp!

Visst känner vi igen resonemanget nu? Vi är alla förda bakom ljuset av en gigantisk konspiration som inkluderar samtliga partier (utom ett visst) och alla medier. För att understryka och motivera den åsikten levereras två citat som (lustigt nog) kommer från en före detta toppolitiker och en av landets mest inflytelserika journalister:

”Lögnen kan få dystra politiska konsekvenser. Under många år fanns en outtalad överenskommelse mellan journalister, politiker och tyckare att inte säga sanningen om det framväxande mångkulturella samhället.”
”Vi – jodå,  jag tillhörde lögnarna – förnekade problemen,  fast vi alla såg dem.”

-Birger Schlaug, 1997, tidigare språkrör för Miljöpartiet

”Flykting- och invandrarfrågan är det störtsa journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet.  Vi har inte på ett seriöst och trovärdigt sätt beskrivit vilka oerhörda problem som finns i ett mångkulturellt samhälle”

-Janne Josefsson, Helsingborgs Dagblad, 2009

Den här ”mörkläggningen” ska alltså pågå i samma land som:

  • Har ett parti i riksdagen vars kärnfråga är att minska invandringen
  • Har ett nazistiskt parti invalt i Grästorp
  • Har nationalekonomer som försökt räkna ut vad invandring kostar
  • De senaste åren ägnat sig åt en offentlig debatt som har handlat om allting från ”hur mycket invandring tål Sverige” till om det är relevant att släppa in högerextrema propagandister som hävdar att Sveriges IQ nivåer kommer sjunka som en följd av invandring i publicistklubbens samtal.
  • Publicerar Jimmie Åkesson på debattsidorna i alla större tidningar

SD Stenungsund avslutar sitt inlägg med att tipsa om fyra boktitlar som enligt SD själva ska berättar mer om det som inte får sägas Sverige. Ja, ni hör ju. Det blir rörigt, men vi ska försöka göra det hela mer överskådligt:

SD gnäller över att vissa saker inte får sägas i det här jävla landet -> Bevisar sin tes med att folk säger det som inte får sägas -> Avslutar med att göra reklam för böcker som enligt SD:s logik inte borde få finnas…