Dumheter

SDU-toppen - vi lever i ett sjukt, feminiserat samhälle

SDU-toppen Wiliam Hahne, ni vet han som kräver av SVT att de inte ska visa orakade armhålor i live-tv. Alltså, kvinnors armhålor, inte mäns. Medan killars armhålor kan se ut som Fangornskogen i Sagan om Ringen ska kvinnor inse att det inte är upp till dem själva om de ska raka sig eller inte. Det ska lurviga män framför teven göra.

Nåväl, vad har han gjort den här gången? Jo, på Nyheter24 går Hahne loss på det ”sjuka, feminiserade samhälle vi lever i.” Det som retade upp SDU:s vice ordförande var en artikel om hur nya GMU-rekryter (grundläggande militär utbildning) på grund av överdrivet hård träning:

”Med följden skadade fötter. Läkare har sagt att fettet i hälarna ”flutit ut”, jag har inte sett liknande! ” I mejlet talas om öppna sår på fingrar, lår och knän. Av de 208 rekryter som drabbades valde 53 att hoppa av, sju av dem är kvinnor. Rekryterna ska ha förbjudits att nämna avhopparnas namn och de som bröt på grund av skador benämndes som ”gjorda av papper”.

Men i bakgrunden har det också funnits något annat, att redan tidigt och helt i strid med grundtanken med GMU att ”sålla agnarna från vetet”.

BAH! VILKA FEMININA OCH SVAGA MESAR, VISST HAHNE?

Den här utvecklingen är tyvärr symptomatisk för det sjuka, feminiserade samhälle vi lever i - de etablerade partierna och media kommer antagligen inte att vara nöjda förrän Försvarsmakten börjar spotta ur sig genuscertifierade, kramgoa soldater värdiga Miljöpartiets ickevåldsförsvar.

Att GMU-rekryter väljer att hoppa av när de behandlas (mer än nödvändigt i armén) som skit är enligt Hahne feminismens fel. Militären är ”feminiserad” av all pk-feminism i samhället etc.

Att människor bland annat börjar fråga sig varför män får mer i lön än kvinnor och varför bemötandet gentemot våldtäktsdrabbade kvinnor suger i rättsväsendet och hur det kommer sig att kvinnor typ hela tiden objektifieras som tomma sexuellt tilldragande skal i media, blir för Hahne ett ”sjukt” samhälle. Ett samhälle där en som man plötsligt måste förstå att ingenting förändras så länge just män släpper sin fruktansvärt maskulina knölpåk för att i sin tur, istället för att manligt skuffas och gruffas, släppa fram kvinnor och inte behandla dem som mindre värda.

Här är mer dumheter och kvinnohat av Hahne och SD:

SDU-topp betackar sig för orakade armhålor i TV

SDU-ordförande trollar kvinnodagen - Sverige behöver antifeminism

William Hahne i krogbråk efter rasistattack på Island. (drar en in den länkade isländska artikeln i google translate kommer det fram att Hahne bland annat inte ska ha velat se sanningen i vitögat och därmed gå igenom övervakningskamerornas inspelning med polisen)

Hade kvinnor varit mer försiktiga hade våldtäkter undvikits 

Almqvist - män har bättre åsikter än kvinnor

SD-politiker: Kvinnor är kåta och fega

Kommunstyrelsemöte avbröts efter att SD-politiker hånat kvinnlig politiker

Almqvist - förbjud abort


Stötta vår verksamhet