Dumheter

SD-kvinna pratar om ”zigenare” och att vi ”importerar analfabeter”

Eva Rosqvist, för vissa mer känd som Kågerödsmurveln, har skrivit ett blogginlägg om lite allt möjligt smått och gott. Hon beskriver bland annat det egna partiet på följande sätt:

Men de flesta är som du och jag. Normala människor med relativt sunda åsikter, för det mesta.

Detta skrivet av kvinnan som kallat burka för ”spökplumpshuckle”, som kallat Fredrik Reinfeldt för ”en modern form av en bödel” och även sagt  att vår statsminister är värre än Hitler. Relativt sunda åsikter var det - där nyckelordet helt tydligt är RELATIVT.

I sitt inlägg skriver Rosqvist också om integrationspolitik:

Att importera analfabeter från ett land någonstans i Afrika det är inte att importera arbetskraft.  För att förstå vad jag menar så måste man veta lite om hur de lever i sitt hemland. Liksom de flesta Zigenare är de nomader och integrationen och anpassningen av zigenare är ju jättelyckad… eller?   Det enda som erbjudes är utanförskap, så har det alltid varit och så kommer det att vara för lång tid framöver.

Hur löser vi då dessa problem? Vi borde bli mer som USA!

det finns inga okvalificerade jobb längre. Därför har man gett vipkort till kommuner som tar emot Somalier bla.  Träffade för någon vecka sedan en  kille med finskt ursprung. Han sa att Svenskar är korkade. Somalier får inga jobb, inga invandrre får jobb i Sverige. Men i USA får de jobb. Varför, jo för i Usa tvingas de skaffa jobb för att överleva och försörja sig.

Rosqvist skriver sedan något som får oss att fundera. Nämligen ”I denna blogg är jag kritisk mot det parti jag representerar och det  bjuder jag på.  Att jag är kritisk betyder inte att jag  tänker överge partiet. Det betyder bara att jag har egna åsikter och står för dem.” Detta går helt emot vad som står i partiets kommunikationsplan

Den dag man beslutar sig för att vara en del i en politisk organisation lämnar man också möjligheten att torgföra egna tankar och idéer som inte delas av den aktuella organisationen. Helt enkelt för att man, vare sig man vill det eller inte, av utomstående alltid uppfattas företräda organisationen.

…såväl som det går emot Jimmie Åkessons nolltolerans-brev:

”…i vårt parti finns inget utrymme för extremister, rasister, rättshaverister eller andra med ett personligt behov av politiska eller privata utsvävningar.”

Hade Eva Rosqvist varit vilken medlem som helst hade vi förstått att hon får hållas. Men Eva sitter med i Svalövs kommunfullmäktige som folkvald politiker, således borde hon om någon omfattas av SD:s egna regler.

Å andra sidan, efter hela järnrörshärvan tycks det som att den där nolltoleransen är helt bortglömd.


Stötta vår verksamhet