Dumheter

Söder gör något bättre sent än aldrig

Vi har berättat om hur Björn Söder rutit ifrån ordentligt till Sverigedemokraternas medlemmar. Han har helt enkelt sagt till på skarpen att nu får det vara skärpning när det gäller sociala medier, vilket inte är så konstigt med tanke på de flertalet skandaler som avslöjats senaste tiden när Sverigedemokrater haft mage att öppet visa vad de egentligen tycker. Nu är det dock inte bara i ett internet mail som Söder hytter med ett uppfostrande pekfinger, utan han gör detsamma på sin egen facebooksida:

Det är förstås lovvärt att Söder äntligen börjat hålla koll på sina facebookkommentarer, det är inte en minut för sent! Tidigare har han nämligen haft väldigt lite koll på vad som egentligen skrivs. I februari uppmärksammades en grovt sexistisk och kränkande kommentar på partisekreterarens facebooksida. Kommentaren påtalades - om och om och om igen. Såväl på twitter som på hans facebooksida. Ändå fick kommentaren stå kvar i flera, flera dagar. Detta också trots ett löfte från en annan sverigedemokrat att den genast skulle modereras bort.

Nu skriver ju visserligen Söder att det är kommentarer från ”nazister och extremister” som kommer rensas bort och vem vet, han kanske helt enkelt inte räknar sexism som extremt?


Stötta vår verksamhet