Dumheter

Thoralf Alfsson om Agendas programledare: ”är en riktig kärring”

Riksdagsledamoten Thoralf Alfsson har i ett inlägg på sin blogg förklarat sitt förakt mot Agendas programledare Camilla Kvartoft. Det var efter gårdagens Agenda som Alfsson känt sig manad att skriva av sig om Kvartoft och Agenda:

Camilla Kvartoft är en riktig ”kärring” som inte vågar ställa den mest relevanta frågan. Hon är inte dum i huvudet, utan bara politiskt korrekt. Det är viktigare att kvittera ut lönechecken varje månad än att ställa de obekväma och ”kontroversiella” frågorna. Jag ser med ett visst förakt på dessa programledare och undrar vem de är rädda för. Vem är det som drar i trådarna på SVT?

En av frågorna som Alfsson ansåg att Agenda inte ställde var huruvida konflikten mellan Shia- och Sunnimuslimer kan vara en bidragande orsak till upploppen i Husby:

Hur mycket konflikt finns det i Sverige mellan shiamuslimer och sunnimuslimer? Jag är övertygad om att detta också existerar i vårt land. Finns det ingredienser i upploppen i Husby som kan härledas till konflikt mellan shia och sunni.

Är det inte härligt att Alfsson vågar ställer de tuffa frågorna med ”hög relevans” till ämnet? Vad skulle Sverige egentligen vara utan Alfssons ”nonbullshitapproach” till de svåra frågorna som PK-media inte vågar ställa?

Fler frågor som Agenda missade att ställa med likvärdig relevans:

  • Kan upploppen bero på en konflikt mellan scientologer och buddister?
  • Kan upploppen bero på en konflikt mellan Peter Jihde och Niclas Svensson?
  • Kan upploppen bero på en konflikt mellan Ace of Base och Army of lovers?
  • Kan upploppen bero på en konflikt mellan utomjordingar från planeten Schemrock och nudister från Hyltebruk?
  • Kan upploppen bero på en konflikt mellan ”bunkerfalangen” och ”de fyras gäng”?

 


Stötta vår verksamhet