Granskning

SD-ordförande slår tillbaka efter rasistskandal - det kan vara IRM som haft tillgång till mitt konto

Written by Henrik Johansson

SD:s ordförande i Jönköping, Roger Wannling, slår nu tillbaka mot IRM efter gårdagens stora avslöjande om de grovt rasistiska kommentarer som skrivits med hans konto. I en sluten grupp för Sverigedemokraterna i Jönköping skriver Wannling - som får massivt stöd av sina partikamrater - att vi på IRM kan ha skrivit kommentarerna.

I den officiella Facebookgruppen för SD Jönköping har en tråd startats där det uppmanas att stödja Wannling efter avslöjandet om att flera grovt rasistiska kommentarer skrivits med hans konto:

dsgdfhgfjfgj

Det är i denna tråd som Wannling själv ger sina första kommentarer efter avslöjandet. Wannling menar att det kan vara vi på IRM som fått tillgång till kontot och skrivit ett antal kommentar under hans pseudonym ”BELGIAN BLUE”. Han menar även att Jönköpingsposten är ”svårt kommunistsjuka” och tvingar sina journalister att vinkla sanningen för att få behålla sina jobb:

ghrhyuytuytuiyt

Det här är inte första gången en SD-politiker anklagar IRM för att ligga bakom kommentarer som skrivits med deras konto. Så sent som förra veckan lades en förundersökning ner mot IRM då polisen hade svårt att bevisa hur vi skulle kunnat hacka SD-politikern Lennart Karlssons disquskonto och skrivit 10 600 kommentarer. Precis som i fallet Karlsson så är även flera av Wannlings kommentarer skrivna innan han ens blev vald. Så även om någon på IRM lyckats hackat något av dessa konton, orkat skriva x-antal tusen kommentarer under x-antal år, måste fortfarande någon komma med en rimlig förklaring till vår plötsliga clairvoyance.

En partikamrat låter hälsa att det står en orkidé på SD:s kansli till Roger, något som är fullt rimligt att partikamrater köper när det just avslöjats grov rasism och homofobi på ditt privata konto, eller?

gdsghgfhgfh


Stötta vår verksamhet
  • 1K
    Delningar