Granskning

Rapport från ett av SD:s största nästen - skrämmer lokalbefolkning och ska rösta nej till Euron som valuta

Sverigedemokraterna i Burlöv blev efter valet SD:s femte största näste med sina 22,62% i kommunvalet. IRM har tidigare rapporterat om deras officiella hemsida där det, än idag, påstås att fläsk, fester och hundar kommer att förbjudas om du röstar S eller M. Men galenskapen slutar inte där. SD Burlöv lobbar än idag för ett nej till Euron som valuta, trots att vi röstade nej redan 2003. 

Det första man möts av på SD Burlövs hemsida, förutom vindkvarnen i felaktigt bildformat, är denna meny: Vi kan väl börja med fliken ”Islam påverkar samhälle” som vi tidigare rapporterat om. Där är alltså här SD Burlöv påstår att fester, fläsk och hundar kommer att förbjudas om du röstar på S eller M. Under fliken stöd Burlöv finner vi kontaktinformation och under motioner så finner vi tre förslag som Burlöv presterat. Det är vid ”Euro-valutavalet” det hela blir intressant:

Utan nationell penning- ränte- och finanspolitik är ett land inte längre en självständig stat. Ett svenskt införande av EURON medför att kronan försvinner och SVERIGE upphör som en fri nation. I Europa har vi under 1900-talet haft ett Nazistisk och ett Kommunistisk imperiebygge – två katastrofer Argumenten för EURON som valuta är inte ekonomiska utan politiska. EURON är skadlig för ekonomin, men behövs för att en kapitalistisk, totalitär superstat skall kunna bildas.

Fine, ni ogilla Euron, vi fattar. Det vi inte förstår är varför det är relevant idag!?

”Livegenskapen” avskaffades i SVERIGE på medeltiden. Det vill vi inte återinföra. Sverigedemokraterna vill inte var med om att återinföra detta förmyndarskap. Därför röstar vi nej på valdagen Sverigedemokraterna Burlöv

Okej, MEN VILKEN VALDAG!? Vi röstade nej till Euron 2003, det finns inga nya planer på en omröstning så vad yrar ni om för valdag? Kanske finner vi svaret under Europaparlamentsfliken:

EU påtvingar Sverige ideligen nya lagar och förordningar som i flera fall är en försämring av vår nuvarande lagstiftning. All ny lagstiftning i Sveriges riksdag måste samordnas med och godkännas av EU. EU stiftar varje år 7000 nya lagar som vi svenskar måste rätta oss efter.Det är rent ut sagt diktatur/sovjetfasoner. Medlemskapet i EU kostar varje år lika mycket som det Svenska försvaret. Pengar som delvis kunde fördelas till dåliga och årligen minskande pensioner.Om det får fortsätta så här så monterar vi ner Sverige som fri nation och suverän stat. EU lag går alltid före Svensk lag.

 

I PRAKTIKEN KAN VI STÄNGA – LÄGGA NER SVERIGES RIKSDAG OM 15 ÅR

Nähäpp, inget svar där heller, men hur ser det ut på resten av hemsidan då? Vad driver SD Burlöv för politik förutom EU-utträde, nej till Euron och ett evigt tjatande om att avskaffa hastighetsbegränsningen på 30 km överallt förutom vid skolor:

Allianspartierna (Reinfeldt och hans kompisar) med stöd av Mp. V. och S. kör nu över Sveriges kommuner och vår självbestämmanderätt på ett odemokratiskt och diktatoriskt sätt. Sovjetfasoner. Allianspartierna tvingar nu Burlövs kommun trots bluffen med ensamkommande ”flyktingbarn” att placera dem i boende på Segegården i Arlöv. Kommunen har nu anställt sju personer för att ”vakta” 20 stycken dygnet runt till en kostnad av 1900 kronor/ dygn och flykting. Det blir 38000 kr/dygn och 13 milj./år som Du, skattebetalare, får betala. Det är landsförräderi nog med den befintliga flyktingslussen på Park hotell i Arlöv borta  på Kronetorpsvägen. Migrationsverkets bedömning är att det till Sverige i år kommer in 7 000 ensamkommande flykting”barn” och c:a 70 000 övriga asylsökande. I huvudsak asiater, afrikaner, araber och muslimer.   Om

 

Alliansregeringen får hålla på så här så byter man ut och decimerar ”förintar/utrotar” den nuvarande Svenska befolkningen och den Svenska kulturen på några generationer.

Det här flygbladet, som delades ut i december 2016, har skrämt upp människor i Burlöv och fått kritik från andra håll i partiet. Trots det återfinns det fortfarande på hemsidan:

Lars-Anders Espert är gruppledare för Sverigedemokraterna i Burlöv och har tidigare försvarat partiets aggressiva ton i flygblad. Sydsvenskan har de senaste veckorna sökt honom flera gånger för att höra vad han säger om Milenas rädsla, men inte kunnat nå honom.

Istället får vi kontakt med distriktsordförande Jörgen Grubb som i ett mail skriver:
”Jag tittade på flygbladen du bifogat och jag vill säga att de är dåliga, både innehållsmässigt och layouten. Detta är ett lokalt initiativ som inte liknar de flygblad vårt parti centralt eller regionalt använder.”

I övrigt då, finner vi någon politik på SD Burlövs hemsida som faktiskt kan genomföras? Ja det skulle väl vara den där hastighetsbegränsningen som verkar vara den hetaste potatisen i Burlöv:

Motion till kommunfullmäktige i Burlöv

Angående:

Bort med gupp och minirondeller på våra genomfartsgator i Burlöv.

30 Km/tim endast vid skolorna.

Det är ett ofog att ha 30 km/tim på andra platser än vid skolor.

Det minskar respekten för hastighetsgränserna och ger sämre säkerhet.

Nu kanske ni tycker att vi är lite orättvisa mot gänget i Burlöv, de har ju faktiskt även förslag om att bygga ett Barsebäck 3, trots våra avundsjuka danska grannar:

6000 personer p.g.a. alkoholskador, 600 i trafikolyckor, 300 av narkotikamissbruk 0 (noll) personer av våra miljörena och säkra svenska kärnkraftverk. Barsebäck-världens bäst placerade kärnkraftverk ligger mitt i konsumtionsområdet – oavsett danskarnas avundsjuka inställning.

[…]

Sverigedemokraterna Burlöv vill inte stänga Barsebäck utan vi vill starta upp de stängda Barsebäck 1 och 2 igen och om vi blir i behov av mer elenergi bygg ett nytt Barsebäck 3 intill de båda befintliga.


Vill du stöda IRM:s verksamhet? Donera en slant, smått som stort spelar ingen roll, alla bidrag är viktiga för oss:

Bankgiro: 478-2470 (Swedbank)
Swish: 123 421 27 59


Stötta vår verksamhet
  • 429
    Delningar