Dumheter

SD:s nya superursäkt – jag tillhör den ironiska generationen och är dåligt mediatränad

Tobias Hellström, dvs sverigedemokraten som målade ut en socialdemokratisk politiker som nazist, skyller nu på att han tillhör den ”ironiska generationen” på SD Mölndals hemsida. Han erkänner nu, trots att hans ordförande tidigare för IRM supernekat att bilden skulle likna nazister. SD måste föregå med ”gott exempel”, enligt Hellström.

Detta är förstås en helt magisk ursäkt för ett fullkomligt orättfärdigt påhopp. Till nyheter24 säger han nämligen att han är så pass dåligt tränad i att bemöta media att han inte tänker svara på några som helst frågor.

Det är jag som lagt upp bilden så det kan ni skriva, säger han till Nyheter24 och tillägger: men jag är inte medietränad så jag får inte svara på några frågor.

Och mediaträna behöver han. På IRM undrar vi om offerkoftan är gjord av samma fluffiga hund som för övrigt helt utan anledning publicerats på partiets hemsida. Det tog inte särskilt lång tid innan Hellström fick skit av sina polare:

10264353_10152044651992477_2061991222_n

Vi ska ge SD ett jättebra mediatips helt gratis: sluta vara så himla tokiga hela tiden och bruka istället lite hyfs och folkvett.


Stötta vår verksamhet
  • 83
    Delningar