Granskning

Andre vice talmannen - mänskliga rättigheter kommer att leda till Sveriges förintelse

Björn Söder Fremskrittspartiet
Written by Henrik Johansson

Ännu en gång kan IRM avslöja de lik i garderoben som SD försökt gömma undan för framtida generationer, och än en gång handlar det om Sveriges andre vice talman, Björn Söder. 

I ett inlägg daterat 2007 förklarar Söder att om Sverige enas kring frågor som mänskliga rättigheter istället för den svenska kulturen så kommer den svenska nationen att förintas. Allt börjar med att Sveriges andre vice talman noterar att det under ett nationaldagsfirande i Helsingborg funnits andra nationer representerade än svenska:

Året runt kör annars den våldsamma mångkulturella propagandamaskinen fram i syfte att indoktrinera svenska folket i hur förträfflig mångkulturen är och man hade kanske hoppats att en enda dag på året - den svenska nationaldagen - slippa detta. Men icke sa nicke. I min egen hemstad Helsingborg firades nationaldagen på Fredriksdals friluftsmuseum dit folk vallfärdade. I hopp om att se svenska folkdanslag och höra svensk folkmusik fick även besökarna ta del av kulturinslag från Makedonien, Kosovo, Kurdistan, Iran, Italien, Kroatien, Gambia, Filippinerna mm. ”Vilken fest! Här finns stora delar av världen samlade på en och samma plats”, utropar en invandrare till Helsingborgs Dagblad.

Söder fortsätter med att sätta citationstecken kring mänskliga rättigheter och menar att detta kommer offra det svenska kulturarvet på mångkulturens altare:

Från politiskt håll har man också hört ambitionen att göra den svenska nationaldagen till en dag då man skall samlas kring nya gemenskaper, som ”de mänskliga rättigheterna”. Det svenska kulturarvet och svenskheten skall alltså offras på mångkulturens altare till förmån för nya värdegrunder!

Vad blir så konsekvenserna av detta enligt Söder? Jo Sveriges förintelse:

Om inte svenska folket vaknar inom snar framtid är troligen Sverige ett förlorat land. Det som våra förfäder slagits för, offrat sina liv för och gjort allt för att ge till kommande generationer svenskar, har nu våra riksdagspolitiker på bara ett par decennier raserat. Och inte nog med det. De står nu och spottar på detsamma.

[…]

Svenska folket och vår kultur är utsatt för en långsam förintelse. Det är ingen överdrift att verkligen säga så. Om ingen protesterar och gör något åt detta kommer vi snart vara ersatta med andra folk och andra kulturer.

För att sammanfatta:

Om ni inte snarast firar nationaldagen genom att dansa svensk folkdans och lyssnar på svensk folkmusik så kommer Sverige att förintas i en suck av sånt där trams som ”mänskliga rättigheter”.

Mvh Sveriges andre vice talman……

Man ska ha i åtanke att det inte är en engångshändelse att Söder ballar ur när han inte får gotta sig i det svenska, vi talar ändå om killen som började gråta vid synen av en sillamacka…. 

10394612_10204467917089578_5912364744680337904_n

 


Stötta vår verksamhet
  • 54
    Delningar