Granskning

Avpixlat - muslimska organisationer ska terrorstämplas och moskéer jämnas med marken

Written by Henrik Johansson

De döda hade knappt hunnit föras bort från gatorna i Paris fören Avpixlat drog igång sitt hets mot Europas alla muslimer. I svallvågorna efter det fruktansvärda terrordåd som utfördes i Paris har SD:s propagandamaskin gått på högvarv där budskapet varit tydligt, muslimer ska kastas ut ur EU, muslimska organisationer ska terrorstämplas och moskéer ska jämnas med marken. Kampen mot muslimerna ska föras utomparlamentariskt och SÄPO hånas för att de även bevakar folk som tänder på flyktingboenden, eller som Avpixlat väljer att kalla dem, ”invandringskritiker”. Som om inte det vore nog har Avpixlat även börjat sprida och hylla pro-Putin propaganda. När ni läser denna text så vill vi att ni skänker en extra tanke till att SD, via Kent Ekeroth, är de som finansierar, hyllar och styr Avpixlat.

IRM:s granskning gäller alla de artiklar som tar upp terrordådet i Paris och först ut är en artikel skriven av Mr Avpixlat(Mats Dagerlind) själv. Här är Dagerlind, som många gånger förr, rak på sak. Muslimer är primitiva mordiska varelser som förbrukat sitt existensberättigande i EU och de ska fördrivas genom att bland annat riva europas moskéer:

Frågan är hur många fler européer som ska behöva mejas ned och sprängas i luften i under stridsropet ”Allahu akbar” innan de styrande politikerna vaknar och inser att islam inte är kompatibelt med ett fredligt, frihetligt och demokratiskt västerländskt samhälle.

Ansvaret för det som nu skett i Paris vilar tungt på dessa politikers axlar. Det är politiker som ignorerat alla varningar och ansvarslöst öppnat gränserna mot den primitiva muslimska världen, i missriktad solidaritet och med ambitioner att skapa det multikulturalistiska samhället.

Paris fredagen den 13 november 2015 fick vi ytterligare ett kvitto på vad detta multikulturalistiska massinvandringsprojekt i realiteten innebär. Det är ett samhälle där vi européer ska leva i ständig skräck för att mejas ned av muslimska mänmed Kalasjnikov-karbiner eller bli sprängda i luften av andra muslimska män invirade i bombbälten.

[…]

Det är hög tid att alla goda krafter nu bildar enad front, mot politisk passivitet men också mot oreformerad importerad islam. Denna till religion utklädda våldsideologi har tillsvidare förbrukat sitt existensberättigande på vår kontinent.Det är dags att stänga och riva moskéer i Europa, dags att terrorstämpla och förbjuda muslimska organisationer, dags att stoppa tillflödet av människor till Europa som bär på dessa våldsbejakande idéer.

Det räcker nu. Inga fler muslimska mördare på våra gator.”

Samtidigt som detta skrivs uppmanar även Avpixlat människor att ”minska attraktionskraften” i att komma till Sverige:

Idéerna kan sträcka sig allt ifrån att påverka vänner och bekanta till att protestera och opinionsbilda på gator och torg, engagera dig i direkt lobbyarbete mot politiker och journalister eller på olika sätt bidra till att minska attraktionskraften hos Sverige bland de ekonomiska migranterna från tredje världen – allt efter dina egna förutsättningar och möjligheter, det viktigaste är bara att du gör ditt bästa, och framförallt att du gör något, nu med detsamma!

Om detta innefattar att även tända eld på tilltänkta asylboenden förtäljer inte historien, men vi känner oss inte särskilt orättvisa i att väcka frågan. Alla skribenter på Avpixlat är eniga, islam och muslimer får inte- och kan inte existera i Sverige. Krönikören Rolf Malm skriver såhär:

Men liksom alla andra frågor om svensk kultur, svenska traditioner och det svenska folkhemmet underordnas de pk-fascisternas falska godhetsreligion och drömmen om det utopiska, mångkulturella paradiset. Enligt dem finns inte Sverige, svenskar och deras arv från tidigare generationer. Då prioriteras inte inhemska problem. Då gödslas det inte med pengar till svenska bönder. Det är ett rent quislingbeteende.

[…]

Islam kan aldrig förenas med demokrati. Det är två samhällssystem som är som eld och vatten. Tänk att vi inte förstod de grymma signalerna om…

Och…

Men vår politiska ledning ser inte hotet. Eller ser det inte som hot. De värdesätter inte den svenska kulturen. De anser inte att Sverige behöver försvaras mot inkräktare. Vare sig militärt eller kulturellt. De bygger sitt luftslott på den historielösa, naiva tron om alla människors godhet och välvilja. De inser inte – som man nu tvingats inse i Frankrike – att vi befinner oss i krig och hotas av kulturell utplåning. Man höjer säkerhetsnivån mot terrorism – men undviker nogsamt att tydligt ange vad som står bakom dessa hot.

Stefan Löfven hävdar nu att vi i Sverige varit naiva. Vilka vi? I åratal har SD med allt fler väljare varnat dessa naiva mångkultursvärmare för detta som nu fått dem att yrvaket börja reagera. De ser inte att den okontrollerade invasionen av främst unga, krävande män är på väg att spränga oss inifrån. Denna muslimska, trojanska häst är islamisternas främsta vapen i kampen för världskalifatet. Långsammare än kärnvapen – men lika effektivt. De använder listigt demokratin för att besegra demokratin.

Enda sättet att försvara sig är att först bli medveten om denna långsiktiga, muslimska strategi.

Texten fortsätter med att lista ett gäng personer som Avpixlat och Malm anser ligga till grund för denna ”muslimska strategi” att invadera Europa och spränga oss inifrån. En annan skribent är Björn Norström som funderar resonerar kring ett angivarsamhälle:

Ett strukturellt angivarsamhälle är sannolikt det som krävs för att “kriga” mot dessa inre fiender, men vem vill i grunden egentligen leva i ett sådant samhälle. Rent konkret, om jag ser en muslim bärandes på en hagelbössa under till exempel jaktsäsongen, ska jag ringa polisen eller inte? Å ena sidan kan det faktiskt vara en genuin jägare, och då hängs man omedelbart ut i media som “rasist”. Å andra sidan kan det visa sig vara en terrorist som just ska begå ett massivt terrordåd som jag lyckas stoppa. Jag räddar därmed ett antal människoliv för att sedan hyllas som hjälte.

Norström sneglar åt Japan, som han tror har ett speciellt stopp för muslimsk invandring:

Det finns en anledning att till exempel Japan inte skakas av massiva muslimska terrordåd. Japan är i principt stängt för islam och invandring av en massa unga, konfliktvana Japan-hatande muslimska män i vapenför ålder. Samma Japan, och andra länder världen över med extremt restriktiv muslimsk invandring, sneglar nu sannolikt på Europa och Paris och konstaterar att de egna länderna, inte vissa länder Europa med stor muslimsk invandring, har fört den överlägset mest sunda migrationspolitiken ur flera perspektiv, inte minst säkerhetsmässigt.

Att försöka övertala till exempel Japan att börja ta emot massa muslimska migranter från Mellanöstern lär inte bli en enklare uppgift efter Parisattacken, utan naturligtvis precis tvärtom. Japan har dessutom ett enkelt och konkret svar på varför de inte vill öppna sina dörrar för Mellanöstern – den migrerade islamska terrorismen!

Norström avslutar med konstaterandet att vi inte kan släppa in muslimer, för då kommer terrorismen:

Öppnar man dörrarna vidöppet för invandring av islam och från Mellanöstern kommer man helt enkelt inte att kunna ha en j***a massa röta en j***a massa gånger för att stoppa terrorismen som garanterat kommer med islamsk migration. Det slutar i stället med ett liv i ständig fruktan för var och när – inte om – “the enemy within” ska slå till. Vi kan endast i lugnet före stormen undra vilken europeisk stad som står näst på tur för islamsk terrorism och samtidigt hålla tummarna att det inte är staden som just vi eller våra nära och kära bor i.

En annan skribent på Avpixlat, Jan Sjunnesson, berättar hur han och Ingrid Carlqvist varit ute och föreläst om islam och muslimer:

Att muslimer våldtar ickemuslimer är helt i linje med Koranens och Mohammeds eget liv. Muslimska män har rätt att ha sexslavinnor och att erövra kvinnor som krigsbyten. Klädedräkt och slöja skiljer ut de ärbara muslimska kvinnorna från de kvinnor man kan våldta. Därför innebär slöjor ett sexuellt förtryck som vi ser dagligen i Sverige numera, där de med slöjor bevakas av fäder, bröder, makar och manliga släktingar, medan de utan slöja är fria villebråd. Att inte informera om detta och att risken för att våldtas av muslimska och utländska män ökar, är oansvarigt av våra myndigheter, skolor, jämställdhetsivrare och den så kallade ”feministiska regeringen” Löfven, hävdade Ingrid Carlqvist och drog ned många applåder.

Till sist skriver Avpixlat raljant om hur Säpo resonerade efter dådet i Paris:

De blodiga muslimska terrorattentaten i Paris på fredagen har föranlett ett förhöjt beredskapsläge i många länder. Detta i syfte att försöka skydda EU-ländernas medborgare från att gå samma öde till mötes som de hundratals parisare som i fredags i Allahs namn brutalt mejades ned med automatvapen och sprängdes till slamsor. I Sverige resonerar politiker och myndigheter dock lite annorlunda. Här väljer Säpo i stället för att öka bevakningen av islamisterna att öka bevakningen av invandringskritiker.

Det Avpixlat nu beskriver som ”invandringskritiker” beskriver av Säpo såhär:

Säpo ska titta på om fredagens dåd, som tycks ha haft islamistiska förtecken, kan leda till hämndaktioner mot muslimer i Sverige.

– Vi ska undersöka om hotbilden mot till exempel flyktingförläggningar och moskéer ökar ytterligare, säger Anders Kassman.

Polisen har i samråd med Säkerhetspolisen höjt vaksamheten i hela landet, särskilt i storstadsregionerna, och förstärkt säkerheten kring strategiska objekt, exempelvis ambassader.

Säpo säger såklart först att de tittar på personer som kan agera likt terroristerna i Paris, men det glömmer Avpixlat såklart att nämna. Istället väljer de att benämna människor som kan tänkas attackera flyktingboenden som ”invandringskritiker”.

Till er som tagit er igenom allt hat och domedagssnack kan nu ställa er frågan, var vi verkligen så orättvisa när vi ifrågasätter om Avpixlat även uppmanar till att elda flyktingboenden för att ”minska attraktionskraften hos Sverige”?

 


Stötta vår verksamhet
  • 1.4K
    Delningar