Granskning

Björn Söder gör det igen - raderar kritiker och låter rasister spy galla fritt

Written by Henrik Johansson

Under onsdagen uppmärksammade IRM än en gång hur Björn Söder uttryckte sig som ett rasistiskt as(nej vi ber inte om ursäkt för formuleringen). Inget nytt under solen egentligen, men det som var extra osmakligt och vidrigt var att Söder försöker utnyttja den tragiska händelsen på IKEA i Västerås för att värva fler väljaregasdgasgsdfgDet tog inte lång tid innan Söder fick kritik för sitt uttalande och tog bort sina inlä…. Näää inte tog han bort sina inlägg inte. Istället svarar han med att dela bilder där det påstås att Svenskar kommer fly från immigranter och påstå att vänstern inte tål sanningen:

dfhshfddhf dadsgsgsdg

Osmakligt är ett av de snällaste orden man kan använda för Söders utspel, men egentligen borde man inte bli förvånad, det är ju knappast så att Söder duckat för att ta till rasistiska utspel. Ingen har ju glömt när han förklarade att judar inte var en del av den svenska befolkningen eller när han hetsade mot homosexuella.

När man trodde att Söder kunde sjunka lägre så slår han oss med häpnad igen…

e-cards-flexible

Som många gånger förr flödade de rasistiska kommentarerna på Söders FB-sida, men också en hel del kritiska. Så hur tacklar Söder kritik? Ni gissade det, han raderar, men behåller det rasistiska tramset. Söder har tyvärr inte lärt sig, trots att vi gång på gång slagit honom på fingrarna, IRM har alltid koll!

Därför kan vi presentera sex kritiska kommentarer som raderades och sex rasistiska hyllningar som fick vara kvar. Bilderna är samlade genom att ha två flikar uppe samtidigt och då kunde vi se hur Söder raderade kritiker i realtid:

1 2 3 4 5 6

Och sex kommentarer som INTE raderades:

a b c d e f

Det här är inte första gången Söder censurerar kritik, men behåller grova rasism:

IRM avslöjar – Björn Söder tillåter grova förtal och rasism, men censurerar kritik


Stötta vår verksamhet
  • 4.7K
    Delningar