Granskning

Carlqvist får sparken av Gatestone efter att ha öppnat för samarbete med nazister

För ett par veckor sedan kunde vi på IRM avslöja hur Ingrid Carlqvist, känd föredragshållare inom SD, öppnade upp för ett samarbete med nazistiska Nordiska Motståndsrörelsen. Ett samarbete som Carlqvist fick stöd för av flera SD-politiker. Nu kan IRM rapportera att Carlqvist förlorat sitt uppdrag åt den islamfientliga sajten Gatestone Institute då hennes nyfunna vurm för nazister inte passade sajtens profil.

Allt började med att Carlqvist hastigt och lustigt slutade på podden ”Ingrid och Conrad”, en podd som drivs av henne och Daniel Mensen/Mentzén/Wresig/Frändelöv(han tenderar att byta namn). I ett tårdrypande farväl kunde vi höra Daniel(Conrad) berätta om hur Carlqvist var tvungen att göra annat. Daniel menade att han och Carlqvist diskuterat detta sedan en tid tillbaka, men vi anade att något annat låg bakom hennes plötsliga avhopp. Carlqvists frånvaro blev dock kortvarig och efter bara någon vecka var hon tillbaka. I sin comeback påstod hon sig först stått inför två val, men så helt plötsligt stod hon inför två helt andra val. Eftersom Carlqvist, enligt henne själv, vurmade så mycket för podden och dess lyssnare hade hon då valt att återvända.

IRM kan nu avslöja att valen sannolikt stod mellan att stanna på podden eller förlora jobbet på Gatestone, något hon tillslut gjorde ändå:

sffdhgfhjgfjg

Bild från Carlqvists sida på Gatestone Institute

Ja vad ska man säga, det verkar trångt i ”åsiktskorridoren” även inom den rasistiska bloggosfären. Det återstår väl att se om även Sverigedemokraterna kapar henne som föreläsare, men vi ska nog inte hoppas på för mycket där. SD har ju aldrig räds människor som förespråkar samarbete med nazister förr, så varför börja nu?

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 1K
    Delningar