Granskning

Ekeroth och Mr Avpixlat skiter i våldtäktsoffers önskan - använder henne som propaganda

Mats Dagerling Kent Ekeroth twitter
Written by Henrik Johansson

När man trodde att valet inte kunde bli smutsigare från Sverigedemokraternas sida så sänker Mats ”Mr Avpixlat” Dagerlind och Kent Ekeroth propagandan till en helt ny bottennivå…

Med respekt för familjen och offren kommer vi att censurera bilden av våldtagna Jenny Lemon och mördade Elin Krantz som männen bakom Avpixlat nu sprider för att få fler röster till SD:

sdkflsdjf

Bilderna som Ekeroth och Dagerlind sprider, med citat från Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt, är bilder som enkelt gjorts om i teckningsform och föreställer Jenny Lemon och Elin Krantz. Krantz våldtogs och mördades, men Lemon överlevde sin tragedi med en önskan, hon ville inte att bilden av hennes blodiga ansikte efter våldtäkten skulle utnyttjas av rasister:

Däremot har jag väldigt svårt att se hur Sverigedemokraternas rapport ska göra Sverige säkrare för kvinnor eller bidra till upprättelse för våldtäktsoffer. Jag är rädd att rapporten väcker ännu mer hat och motsättningar mellan olika grupper i samhället. Att de handlingar som jag och min kompis utsattes för beror på kulturella skillnader tror jag inte en sekund på.
Jag är övertygad om att det som vi utsattes för betraktas som lika avskyvärt överallt i världen.
Jag tror inte att jag är det enda våldtäktsoffret i statistiken som tycker att det känns jobbigt att användas som ett slagträ i Sverigedemokraternas valkampanj.
När jag dessutom upptäcker att mitt namn utnyttjas i främlingsfientliga hatkampanjer på nätet känner jag samma vanmakt som jag kände den fruktansvärda nyårsaftonen som ändrade mitt liv.

Kent Ekeroth och Mats Dagerlind har ingen som helst jävla respekt för offren och dess familj. Vi på IRM finner inga rimliga ord för att beskriva det förakt vi känner för dessa herrar just. Därför avstår vi ytterliga kommentarer än denna. Fy fan för er….. Fy Fan! 

 


Stötta vår verksamhet
  • 2
    Delningar